Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha
Državnim Zakonom o osnovama sigurnosti saobraćaja na cestama u Bosni i Hercegovini je jasno definisano šta je autocesta, šta brza cesta, šta magistralna cesta i šta cesta, tako da je ovo samo tehnikalija.
No bračni par Causeku nije mario uopste za to i na televiziji su prikazivali kako u Rumuniji(BiH)narod živi u izobilju što to nije bila istina. Elena je zahvaljujući svom mužu stigla do visokog političkog položaja...(Zvuci poznato?!?)
Srecko NECES SE NIKAD UHLJEBIT!
ELENA CAUSESKU bila je rumunska političarka i žena diktatora Nikolaja Causeskua.Zajedno sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj.Ljudi su gladovali te im je bilo tesko i tokom zime kada se nisu imali čime grijati.(Pad 4x kompanije za uzimanje MARZE/PLIN od 65%!!!) Zvuci poznato??
Čuvena je rečenica premijera Fadila Novalića da Vlada FBiH gradi ceste, ali se one ne vide.
Irfana, Nekini traktori mogu i po makadamu.
Što su veću diktaturu Zivkovici provodili, to je stanje u državi bilo gore. Zbog toga će narod podignuti veliku revoluciju zbog koje će Elena ,Nikola i njihovih 300 razbojnika zavrsiti na dugogodisnjoj robiji ili izbjeglistvu u Turskoj! NAKON POLJINA IDE SE U MOSTAR PA U BANJA LUKU.
Kojih cesta , gdje vi vidite ceste od autoputa ste napravili makadam ! Fujjj eto nije bitno iz koje je stranke bitno je da laprdaju kako ne postoji kategorizacija cesta a kod nas ceste u svakom gradu ko da jos granate padaju po njemu.
E jest mi odvratan u p.m.!
ELENA CAUSESKU Iste godine kada je posjetila japanskog cara primila je počasni doktorat iako se ta njezina diploma i dan danas ne priznaje jer se smatra da je na nepošten način došla do nje s obzirom da nije zavrsila i studirala je xx godina.(ZVUCI POZNATO??) Koliko ono godina i kada je dobila diplomu ????(Bolnica Zagreb?!?)