Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje je obavezan kružni tok vrijeme je bilo
Nikad ovdje nema guzve, treba pare uzeti cc
Ouuu ovdje je must have hahaa semafor od oaze prema obiju ili lijevo Blazuju traje 1 sekundu, ako su 2 tamica ispred tebe necws proci za 10 min
Trebao kružni tok jer je rasksnica totalno nepravilna i improvizovana.
Isto tako na raskrsnici pijaca - pejton treba kruzni tok.
Kada sam god ovuda prosao nikad guzve nije bilo.Zasto se kruzni tok ne napravi na ulazu i izlazu iz kasindol ulice.Nermin Muzur kupuje mandat,pa neka se radi bilo sta.
A jesi li se sa aerodroma pokušavao ukljucit, katastrofa..
Kako nema gužve haj ne seri
Kruzi tokovi u svici se rade na svakoj raskrenici!? Da pokazu vozacima da ljeva strana ima predno i kod mali da nemogu svi ici kod dupli da se uzima traka gdije ides!? Treba ju postavi ti velike table sa oznakom bice manje udesa i zastoja!?
Postoje ulice na Ilidzi koje jos nisu ni asfaltirane, a oni prave kruzne tokove na nebitnim lokacijama. Brza ideja nacelniku, napravi cestu kruzni kolonija prema Stojcevcu uz onaj potocic. Par kamiona pijeska i ljudi mogu setati.
Kakvih sve lažnih komentara , pa to je nevjerovatno.
Nije mi jasno sta ste uzeli trositi budjetske pare na te nepotrebne kruzne tokove , ima dosta prioritetnijih ulaganja da popravite cestu za mnoga naselja a ne te kruzne tokove grdne
Tog kruznog toka nema u novom regulacionom planu. Kao sto sam i pretpostavljao samo ste dzaba crvljali regulacioni da izgleda da nesto radite
Tender efendije. Nadam se da na terenu nece biti jedan bager i jedan kamion , tri radnika? Pa ce se posao razvuc citavu ljetnu sezonu , stici do zime i kisa da se asfaltira.
Hiljadu puta prošao ovda, ne sjećam se nikad gužve... Možel neko pojasniti?
semafor koji vodi od aleje traje 3 sekunde i stavra se ogromna gužva samo sa sporedne ulice
Majke mi, imamo neki fetiš na ove KT. Pa treba i ovdje usporiti saobraćaj koji se odvija bez problema.