Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast
konacno da se svi slazemo , hajmo narode ustanak njih (politicara) je 1% a nas 99% ...
koji je vama ku.rac...8 ljudi se skupilo...i to se slikali brzinski iza neke zgrade da ih niko ne vidi...i zbrisali kuci da ne fasuju...procitajte malo po portalima iz rs sta pisu pa onda nesto pricajte...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
united we stand, divided we fall... RISE UP!!!
Gotta Gotta Go!
E glupa Bosno ništa i ne vidiš. Propise o JMBG -a iz bivše Yuge od 1976g. još niko nije mjenjao, jer su po standardima EU. Sve i nove države od Slovenije do Makedonije taj ID broj izdaju na isti način po istoj metodologiji i procedurama od kad je uveden do dan danas i svuda ima i 13 cifara po istoj šemi: ( DDMMGGGRRBBBK), DD=datum, MM=mjesec. GGG=godina rođenja, RR=republika- grad-regija, BBB=spol, i K= kontrolni br. Ko je zeznuo glupu BiH da ovo, pored svih problema sad menja, i zašto OHR i g.INCKO to dozvoljavaju i ne reše u pola minuta, a One koji su to pokrenuli i poslali nalog Matičarima uhapse, to je drugo pitanje. Beograd politika i Dodik su OHR i g.INCKA tjerali iz BiH, sad mu sigurno aplaudiraju. Možda, “kako je sad bio u Beogradu”, budu tražili svim silama da ostane. Bumo videli?
lijepo je ovo vidjeti! HVALA VAM!
AFERIM, BANJA LUKO, POZDRAVLJA TE MOSTAR CIJELI :)
A jbt citavih cetvero se skupilo
Ovo je najjača parola i natpis do sada :)....
Kako nam samo malo treba i svi se ujedinimo i onda NAM NE MOZE NIKO NISTA !!!!
e moj bošnjo....znaš li ti kolika je BL? Za komentar vrijedan pohvale trebalo je da ih bude par stotina ispred entitetskih institucija a ne 8 ljdi sakrivenih iza neke zgrade za fotografisanje da ih masa ne ugleda ;)
@nieth svaki pocetak je tezak ali odruprijeti se ovim pljackasima i secikesama ciji je najvecei domet kredit od mmf-a NEPROCENJIVO.dosta je bilo 20 godina pljackanja naroda.isto nam je i u fbih i u rs-u.standard nizak,ogromana nezaposlenost.ne daju nam cak ni eu opciju da idemo trbuhom za kruhom ako nam oni nisu ustanju obezbijediti zaposlenje.mi smo njihovi taoci !!!!!!!!
Hallooooooooo????? Naši u parlamentu ne znaju ćirilicu!!!! Tek uče da broje :(
Hvala Bogu! Napokon da smo jedno, pa u bilo cemu! Danas JMBG, sutra idemo dalje! Za jedinstvo, ako ne moze bratstvo! Zajedno smo jaci!
Spakujte se u autobuse i dodjite pred parlament. Sve dok to ne uradite, Pandurevicka-p...a i dodik nece moci plakati da su ugrozeni od malih sarajevskih beba.
napokon nam je svima doslo iz guzice u glavu...
Kad slusam rtrs reklo bi da se vrsi represija na investitore, politicar...uzas nikad se nece dici banja luka, doboj, bjeljina, mostar, tuzla, zenica I sarajevo. A tice se cijele drzave..
haha Puhalo luda, haha e ako budete na njega čekali njegovu podršku vjerujte mi dobićete matični broj, ali za jedno 100 godina, dajte nešto ozbiljno, nemojte me zasmijavati nekim ludacima ili bar ovu vijest stavite u sekciju zanimljivosti
svaka cast Banjaluci ali dok se svi ne dignu nema od tog nista, nadam se bosanskom proljecu i da ce to stici sve dodike, tihice, lagumdzije i ostalu bagru koja nas pljacka i drzi taocima vec 20 godina pozdrav svim normalnim ljudima iz fBiH i RS
Svaka cast na tako divnoj gesti..
drug Stari je govorio: "čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga".