Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je Armija BiH trebala da oslobodi BiH, kauboji su kazali STOP, i evo 30 godina se zajebavamo i tapkamo.
@Elektroprivredahzhb Herceg bosnu mozes samo sanjati, izdajice obicna roda svoga.
Alija je jedan od najglupljih lidera u zadnjem stoljecu, jedino mu je sin jos gluplji od njega a plus je drzak i ohol.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kakvi ste vi paćenici u komentarima jbo.vas Milošević, Izetbegović i svi ostali! Gledajte kako ćete opstati u budućnosti. Šta ste zabalili ovdje u komentarima. Pušite k svi!
Pa i jeste. Rekao je da ako 4 godine niste uspeli da ga osvojite i muslimani su ga branili i odbranili. Zna se čije je, onog ko je dao veću žrtvu za grad.
Pa nije BIH samo sarajevo ! Alija je bio pogresan kandidat
Jest ali je dao Bosanskim pravoslacima državu u državi koju nikad nisu imali i sve vise je prisvajaju zahvaljujuci trezorasu.
.... nikada nisu u potpunosti razumjeli zašto je Milošević odlučio dati Sarajevo Muslimanima. ŠTA JE STOKA DALA !?
Uz Ukrajinu i Gazu stvari se mjenjaju iz dana u dan i sve smo blizi razmatranju sporazuma Karadzic Filipovic iz 1991-e.
Odgovor je jednostavan. Nisu zeljeli Srbe po cijeloj Bosni nego na jednom području. Na podruciju gdje ce sami odlučivati, a na ostatku drzave praviti probleme i nedozvoljavati naprdak. A kada prodze sve po planu, onda ce drzavu nezvati nefukncionalnom i Srbski dio odcijepiti. Ali ih zajebao Dodikov kleptomasnki duh 😂
Alija je uzeo u Daytonu mnogo vise nego sto smo mogli da sanjamo. Najvaznije medju najvaznijim da je okupiranog Sarajevo uspio da sacuva sjelo Sarajevo koje mi danas imamo. Nedao Bog da je ostalo podijeljeno, mi sa jedne strane tramvajske pruge a oni sa druge, u da nam vise po brdima. Drugi uspjeh je uzeti Brcko i presjeci rs na dva dijelaz kao i Gorazde i Trnovo i presjeci rs na tri i cetri dijela.
Raskasapili bih,bh drustvo multietnicnosti zauvijek unistili,navukli ludjacku politicku kosulju a sve zarad od muslimana,to je jedina istina,sve ostalo je supljak.
To je ustvari bio Američki trik da se uopšte raspravlja o Sarajevu,jasno je da je to grad proBosanskih snaga i da ga agresorske snage nisu mogle okupirati tokom 4 god opsade,ovo što krme Holbruk govori je bilo smišljeno da se povise ulozi za agresore a da onda Alija popusti pa rekne hajd ok,neka dobiju 49 posto,smiješna priča da se Sarajevo uopšte razmatralo,i da teška ti zemlja biča Holbruk i tvojim ostalim Zloćama
Holbruk bio veci milošević od miloševića
Da nije bilo Alije danas bi Sarajevo bilo kao Mostar. Pola i vise Sarajeva bi bilo u rs, duz tramvajske pruge. U rs bi ostali Trebevic, Grbavica, Aerodrom, Ilidza, Hadzici, Nezdarici, Stup, Ilijas, Vogosca jer srpski agresor je sve to kontrolisao
Sarajevo je Bosansko..a svi ovi primitivni što se tuku oko međa su to donijeli sa sobom kao dio svog ruralnog nasleđa
Do zadnjeg dana života mog Samo SARAJEVO
Meni nikad jasno biti neće kako su srbi dobili 49 posto? Vjerojatno za račun Srba iz Hrvatske zato Hrvati u BiH nisu dobili entitet.
Milosevic nama dao Sarajevo koje je i onako nase, a Alija njima dao pola Bosne.
Koje pola Bosne? Ono gdje su govorili nece nas nase komsije? Mrtvi ljudi vec na ulicama, Bosnjo ode na posao njima pravo u ruke i kriv Alija. Ono gdje su Bosnje tuzivale svojim kumovima Srbima ko razmislja o odbrani?
@Mehoux Codroult..”Mirno spavajte,rata nece biti.”,rece Alija.Nit je narod naoruzao nit ga je upozorio sta se sprema.U ovom ratu Bosnjaci su najveci gubitnici, zahvaljujuci njemu,a Alija i njegova familija najveci dobitnici, milijarderi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)