Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mani se suplje,organizuj odbranu drzave
Kad posrbice pocinju rat?
Građani RS-a nemaju frižidere.
Kako nisu genociddni narod, kad su narod koji je počinio genoccid u 9 gradova i 100 sela, na identičan način, u kojem je učestvovao kompletan polu-muški narod, divlja paščad koja je silovala 20 hiljada žena i djevojaka, a nezvanično 50 hiljada. MORA pisat ovo sve u rezoluciji i moraju biti označeni kao Genoccidna Divlja Krvoločna Silovateljska Paščad i kancer koji je otrovao zemlju bosansku. Protjerati iz Bosne Životinje učesnike i sve njihove potomke.
Šta je ovom ime a šta prezime?!
Nek' si im rek'o Zukane. Ne znaju oni da te stvari itekako imaju veze jedna s drugom.
Hajde ne lupetaj,i u federaciji je isto kod obicnog svijeta,samo vi budzetski pacovi uzimate lopatom,narod vise nece ratovat,samo vi pasji sinovi sad pusku uzmite,koji ste nas poslije rata uvalili u bjedu i prevarili.
Tesko da ces ti i Srbima i Hrvatima razjasniti bilo Rezoluciju o Srebrenici, Bilo Dejtonski ugovor, bilo Ustav, kada Dodik i Covic interpretiraju sve to na svoj nacin, kako to njima odgovara, a narod je lako zavesti i napaliti i nahuskati na druge, kad narod koji zna citati je davno pobjegao od idiota🤔😱a, Zukan, iako je sirov, u ovom obracanju, ama bas nista nije pogrijesio👏🇧🇦
dobra ti je ova. al neka se zapitaju dokad misle jos da im bude prazan ?
I kakvi su efekti ovakvih izava?! Obično mahalanje, bolje da se ne oglašava i sramoti. Zato je čest gost kod Nenada na face, hajde neka je narodu zanimljivo, makar bile bajke.
Zukan sigurno nije bio u srpskoj kući zadnjih 30 godina (pogotovo ne banjalučkoj), ne znam otkud bi on znao kako izgleda prosječan frižider u Banjaluci :)
Znal neko jel Miloradu poplavila imovina u Dubaiju?
:-)
Gospidine ministre slobodno naleti da vidis frizidera puni čvaraka, slanine, pršute i svega onoga što ti ne voliš i zato ti mozda prazan izgleda moj dobri ministre i ne svadjaj nas više dosadan si i ti i tvoj jaran Dodik.. nadjite se ko ljudi negdje pomaraj te se sočno a pustite nas male da uzivamo
Gdje su dronovi Zukaneeee ?
Ima li izvjestaja iz Banja Luke .....hahahhahahahahaha .
Imaju oni priliku ispraviti i zaustaviti klaonicu u Gazi a ne baviti se 30 godina starim slucajem koji je vec presudjen i zakljucen. Njihova suplja nije sa dobrim namjerama. Srbima je guranje prsta u oko a nama ne donosi nista sto vec nemamo.
Dobro pa je vaš u FBiH pun, sa platom od 520 KM
Druze ne nasjedaj na zakuhavanja stranaca preko kupljenog Klixa. Svima nam je lose a bice jos losije ako se ne smirite i ako se ne ujedinimo svi mi u BiH.
Nikome nije dobro zato se smirite počnite cijeniti i čuvati ovu državu kao svoju prestanite pljuvati i ponižavati žrtve presuđenih genocida počnite gledati svoje komšije Hrvate i Bošnjake kao svoju braću garantujem da smo za pet godina svi zajedno sretni
ŠTA HOĆETE IMAMO I MI SVOG DODIKA, HAHAHAHA