Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na izborima nastupiš u RS-u, kao ministar uvališ se u fotelju FBiH. Šetnju kroz RS bez da te neko napadne prikazati uspjehom. Obezvrijediš glasove dijaspore kroz pokret za državu kompenzacijskim mandatima osobama sa 100 glasova. Das Dodiku 4. Delgata. Dodik je ponosan. Bravo Vojine.
I još da dodam čuvenu izjavu: Ako Dodiku damo Upravu za indirektno oporezivanje najbolje je da mu damo i sve ostalo.
Izabrali ga povratnici..iz RSa..koji ne settaju.. vec zive u RSu..koji im je pobia..Familije.A ministar se smjestioo u Federaciju na Budzet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima li i jedan ispod 100 kg?
Kako ce imati, kad idu s kafe na kafu, sa “sastanka” na “sastanak” slomise se od posla, Stetu podrzavam, al brate dragi narucio tramvaj oni češki i širi i komforniji, uzeo nam tramvaje za neki omanji grad.
Pa sta bi ti fijaker da ti zeleni uvale suti dobro smo i prosli kako smo bili zaglibili sa tradicionalnim razmisljanjem
Pa da se nisu slikali niko ih ne bi ni primjetio. Svaki dan se po Banja Luci šetaju vehabije sa zamotanim hanumama. Reakcija ljudi je ista kao i bilo gdje u Evropi.
jbt, imate muda do poda.. hahahaha, kakva ste vi kopilad..
svaka cast
Marva.
Ne kontam.. ja šetm Banjalukom, Sarajevom, Mostarom, Tuzlom, Bihaćem, Trebinjem kao i u Berlinu, Beču, Amsterdamu ili Zagrebu. Šta je Klix želio reći pitam za druga?
LGBT parada
Polako vojine sda botovi svakako pjene preko svake mjere ,naskodice im
Bravo, BiH jedino kao građanska država može da opstane. Pozdrav iz Zemuna
Kakav debilizam, kakve veze ima sa stvarnošću ? Ovaj dobije 10 glasova u RS-u i onda ga Nikš uhljebi u Federaciji ima logike nema šta. Vojin je svjetla tačka Federacije buhahahahhaa
Presmješni ste...
Ovo SDA glupani nikad nisu uradili, ne znaju i ne smiju dalje od Sehera, njima je Seher dovoljan tako im je Alija rekao.
Socijaldemokrati su Bosnu i Bošnjake izdali devedesetih godina tako da vam više nikada ama baš nikada ne mogu vjerovati
Zeleni su te izdali u ratu prodajom Srebrenice posle rata te kosti pobijenih su opet prodali, milijarde donacija su sumnjivo nestale, pa certifikati pa otkup istih za mizerne pare pa sumnjiva privatizacija… Koliko aferima imaju zeleni i to se opet pocne ovako drsko ponasati i optuzivati druge. Sjeme izdajnicko da se zatre zbog prodate revizije
Zasto tako jako smrdi iza njih
Eto, otišao je u Gazu pa hrabro kroči ulicama. Prave od Banje Luke bauk kao što Dodik izmišlja terorističke prijetnje u Sarajevu. Uvreda za glasače, definitivno.
Kako ih Vojin pravi budalama.