Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje zavrsi oduzeta roba i sta se sa istom radi? Ne mislim na “zvanicne” podatke koje javnost dobije nego ono stvarno sta se desava?
Unistena vecinom ili se porez placa na nju pa tek mozes dobiti. U ovom sluc unistena vjv
Svu robu koja se trajno oduzme, osim droge naravno :), staviti u opticaj, prodaju i na raspolaganje drzavi. Nekretnine, auta, roba… Ali mene ne bi cudilo da se to unistava koji smo mi debilski narod i drzava.
Čim su uveli akcize na cigare, ja sam rekao eto nama crnog tržišta. Na svakom ćošku, dileri dilaju, narod kupuje. Kutija 3.5 KM a u trafici 6 KM. Kome pare idu? "Privatnicima" odnosno čitaj prevedeno levatima posrednicima, preko kojih se političari bogate. Narod ne konta, jer je DEBILAN. Tako isto godinama na tenderima jedne te iste firme haraju, posrednici koji ko fol vode firmu umjesto pravog vlasnika, čudom dobijaju sve povlastice. Narod gleda i aplaudira, kae "uspješni ljudi".
To ste sprijecili, a migrante ne mozete? ccc
ovi digli cijene ovoga otrova kao da državi plačaju akcije...divlje 4 KM legalne 5 KM pa ti vidi tko je ovdje budala?
Bravo.. Jos ih ovi komentatori štite kako udara policija na sirotinju.. Sirotinja koja zgrce milione u privatne džepove
za ponijet ili u kafani ?
Gackog????
Baš ste jaki
Padaju ovi nepodobni, dok zaplijenjena droga i cigare od istih, vracaju se na trziste preko podobnih ljudi! Smjesna smo mi “drzava”
Ne laži. Ti pričaš samo ono što bi ti lično radio. Meni to nebi palo na pamet nikad ali tebi da. Zato sto si takav mentalitetom
kinga skoro nestalo
sad kad krene opskrba onih žena na otoci djecemi bit će šteka cenera kakva će bit konkurencja