Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fala Premijeru,fala Lideru...
Pa normalno da ima pozara , ta nece u Mostaru i Sarajevu kad ste sve pretvorili u beton. Kad je dobra i ocuvana priroda ima sta i da gori. I Australija ima sve moguce vatrogasne jedinice pa opet haraju pozari, logika vam k.... A isto toko ce vas Klis sportski prestici, jer vi sve sto radite radite iz koristoljublja, a to je kratkog vjeka .
Klis je jako poznat u premijer ligi BiH i kupu naravno tako da sve pohvale za pomoć.Uskoro liga prvaka FC Barcelona vs FK Klis
Ako već bacate pare kojim ste mogli patricipirati kupovinu letilice za gašenje požara i pravite zabavište za huligane onda sve dobro i čvrsto zavarite da nemorate poslije svake utakmice ponovo obnavljati i trošiti narodni novac.
Pare dala UEFA, pise li igdje?
Kakvi idioti, gori sve, oni daju pare za nebitan fudbalski klub
Je li to ono mjesto gdje požari haraju? Hmm? Nešto mi je na vrhu jezika, ali ne mogu da se sjetim...