Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na danasnji dan je ubijeno 67 Hrvata u Brisevu kod Prijedora ali Covic ih se nije sjetio
Nikada oprostiti, nikada zaboraviti. Da mogu sutra bi ponovili. Samo procitajte broj ubijene djece. Hvala Klixu na napomeni, treba svaki dan pisati o ovome da mladje generacije znaju sa kim imaju posla.
Da li je iko i ikad u ovih proteklih 27 godina nakon rata trazio bilokakav oprost?Nije.. niti hoce.Zato pricati o nekom oprostu je apsurd
srbi u isto vrijeme slave zlocince zb9g pocinjeh djela protjerivanja i ubistava..a onda negiraju zlocine i ubjedju da ih nine bilo
saučesće
rahmet im duši
Komasije nase lijepe,dolazili na kafu i baklavu,a sutra nas zatvorili ovako u kavez,poubijali,al neznaju,nesjecaju se,nisu oni,neko drugi doso,e mami.u vam vasu zlocina.ku.
Kad se prolazi kroz Prijedor onda se samo položi cvijeće pored ceste i ne izlazi se iz auta sve dok to ne bude više Republika Srpska.
sta se to dogodi u covjeku, u ovome slucaju vojniku vrs-a, strazaru, da moze ucestvovati u ubistvu 200 dusa u jednoj noci? Ko god zagovara nacionalizam, rasizam, etnicko cisenje, fasizam, ratne ideologije, mora znati, da su upravo te ideologije tipa jedan narod jedna drzava, omogucile i zahtijevale monstrume koje mogu ovo ucinit.
Nije zločin. Genocid.
Nemojte stavljati sliku s manjače, iz keraterma inače ne postoje slike, to nije bio logor, već zatvor 2-3 dana, gdje je onda bilo masovno streljanje.
Sta smo naučili iz svega ovoga? Glaj nam drzave na kanton Sarajevo se svela.
Nema neko prosljedi link cetnickom gradonacelniku Beograda ebem mu pleme genocidno
Sve ih objesiti.Zlocince, razumljivo!
Svasta! Sve ih treba objesiti!
::-...a pitaju se zasti je Nato roko po njima
Šapić nije bio tu znaci po njegovoj logici ovo nije bilo
Niti im treba oprostiti nit zaboraviti!