Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da ste vi izgradili vile po prijedoru koje i onako zjape prazne, pa će vam srbi opet to prvom prilikom sve porušiti.
Tamam, onda neka ćute zbog logora, u kojem su oni bili. Neka uživaju u svojim vilama po Prijedoru i Kozarcu, nemam ništa protiv.
Pa kad nemaš ništa protiv što pišeš, i kako vas nije sramota tako što pisati. Ne živim u Prijedoru ali osim Sarajeva nigdje se ništa ne obilježava osim ako običan svijet ne uradi političare to neinteresuje. Ovdje i vrana na grani vidi da je borba za Sarajevo, a ostali dijelovi BiH ih interesuje samo za izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pametno ljudi rade, pobiješ, zatvoriš, mučiš. Onda lijepo poslije 25 godina uništiš sva mjesta gdje su se dešavali zločini i kao da ništa nije bilo. Mi bošnjaci možemo govoriti tu su se dešavala ubistva, mučenja, a njihov odgovor će biti: Gdje? Šta? Ništa se ovdje nije desilo tako, evo vidiš sve čisto ko suza
A šta treba da ostane ruglo, pa bolje je da se otvaraju radna mjesta nego da zjapi prazno
MOzdace se firma baviti usavrsavanjem i promicanjem genocida
Šta briga Bošnjaka za ovo, nama je svakako BiH do Marijin Dvora, odnosno do SCC-a
E moj Bošnjo,problem bio skupiti pare, otkupiti objekat i nqpraviti muzej...
Ovo je šteta i sramota.
Na fotografiji je logor Manjača...
to je trebala drzava uzet i spomenik napraviti.dachau i Auschwitz ostali u originalnom stanju za sljedece genetacije da se ne zaboravi
Zamislite da neko proda Aušvic. Kakva je ovo država gdje se i logori mogu prodati.
Sjede i fino odmaraju dive se ambijentu puše cigarete!Ma milina!😂🤣👍
Prijedor je grad koji treba izbrisat sa lica zemlje. To je grad ubojica, silovatelja zena i djece. Vjecno prokletstvo je vec palo na Prijedor. Ja vam obecavam da ce 9 krugova pakla proci njegovi gradjani jednoga dana za sve zlocine koje su pocinili. Tako mi Bog pomogao.
Pozdrav iz prekrasnog Prijedora!Dođi ako smiješ!😂🤣👍
Bio sam u Prijedoru nekoliko puta. Svaki put stanem da se popisam i poserem. Moj pradjed je bio jedan od zapovjednika logora Jasenovac a ja jedan od onih koji su cistili Knin i okolicu a poslije Mrkonjic Grad oslobodili
Klix, ova slika je sa logora Manjača
za parade ima para
u normalnom svijetu se ovakvi objekti sruse do temelja ili se ipak pretvore u muzej
Sta ce obicni luzeri
Tako su i u Beogradu na mjestu gdje je bio koncentracioni logor i gdje su masovno ubijani Jevreji od strane fasisticke Nediceve Srbije,podigli trzni centar.
Kad su u visegradu vlasti rs brusilicom skidali sa mezara gje je bilo napisano genocid