Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo pozdravljaju te tvoji Pakistanci Marokanci i Afganistanci, zahvaljuju što si im dopustio zemlju da mogu svoj kriminal širiti i napadati domaće stanovništvo
pozdravlja merkel migrante kae mogla sam vas uzet milion sad na par hiljada zapelo,al srecom kriv je Šefik ne ja
Koliko se ja sjecam , dok sam sa dva okvira na Vinkovcima stajao pred kolonom tenkova , vi ste rekli "to nije nas rat" , isto tako kad sam 95 pred B Lukom zavrsio rat , niste rekli hvala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srećan praznik Muslimanima iz prijateljske Republike Srpske!
Jos vise ce se pamtiti oni koji vama kazu ne
Sve poltron do poltrona porodice Izetbegovic
dzeferovicu bolan pa ti si pola zivota proveo kao politicar, hajd sjasi sa nas majke ti
Sretno, još mi je friško u sjećanju to glasanje i odbrana od zločinačke Velike srbije
Ucerali ste vi toj generaciji do jaja
Sta je rezultat tog VELIKOG DANA NEZAVISNOSTI. 100000 mrtvih, ko zna koliko osakacenih, 1 milion protjeranih, 50 % nezaposlenih, ostatak obespravljenih, 1 % jede zlatnim kasikama, ali dobro nek je sretan onima sto slave.
Vi ste tu generaciju i izdali i zaboravili odmah po prestanku agresije na BiH...
... prosperitetnoj Bosni i Hercegovini, članici EU i NATO saveza, dodao je. 😁🤣
Hvala i vama sve cestitke gdine Dzafere Sefikovicu
Jos da se oslobodimo tiranije SDA pa mozemo slobodno zivjeti u 18% BiH sto nam osta poslije njih.Naravno, to se moze izvesti kao u francuskoj burzoaskoj revoluciji ukidajuci feudalizam begova.Kasnimo za Francuskom barem 300 godina.
ti ćeš zapamtiti još jednu generaciju koja će tiraniji reći NE 2022. inšallah
Ovo je klasicna zamjena teza i sto je vise ponovite postaje istina. Upravo taj dan je otvorio pandorinu kutiju tako sto ste preglasali Srbe samo ne znam sta slavite, drzava koja je tim cinom razorena, drzava koja je nekad proizvodila VW sada je ponosna sto proizvede sjediste za isti.
Sreca pa su me protjerali 92 iz BiH😂
Aktuelna tranija je i tjeranje zdravih ljudi da nosaju maske, za koje je dokazano da štete zdravlju. Ne ispiti nam mozak stvarima iz prošlosti, svi znamo da smo tada rekli NE, nego šta nam imaš reći o aktuelnoj tiraniji i kršenju osnovnih ljudskih prava pod plaštom korone?!
Ovi ako ostanu na vlasti i poslije 22' ima da Arapi, Marokanci i Pakistanci budu većina u Bosni, a Turci vladaju Sarajevom. Ali Bošnjo mali navikao da liže guzicu drugima i da bude fin.