Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stid me je gdje zivim...
@DanskiVezir Nisi ti kriv jarane kuliraj
@DanskiVezir Shupak jedan, ako im se uči neka uče, hebo li te komunizam i srpsko-hrvatski jezik koji si učio.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nema ruznijeg jezika. Ovo je cisto zlostavljanje djece. Sve roditelje treba u zatvor a djecu u domove da uce svoju Evropsku kulturu.
@aaaaaaaaa Imam konja, cadora i plavusa na prodaju. Al ces morat pricat sa posrednicima - Albancima. Sa njima se dogovori oko cjene.
Koliko imaš svinja u toru? Imaš li čvaraka, rakije i bijelog luka da nas počastiš, onako evropski!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pardon?!? Projekat implementacije Turskog jezika u skolama? Pa zar se onda cuditi da druga dva naroda nece da uvedu jedinstveni skolski program. Izgleda je da ko najvise plati od njega ucimo jezik.
Kretenluk. Uveden kao "popularan" samo zbog serija i Baketove guzne ljubavi s komplet Turskom. Da nema Elif (koja meščini nikad odrasti i završiti neće) i da je indijski bogdu razumljiviji, učili bi njega. Španski odavno znamo, njemački masovno raja plaća kurseve da ide vani, što da ukinu profit školama jezika, ruski i francuski je ostao trn u oku ovima koji škljocnu na pomen riječenice "U Jugoslaviji..."...
evo zamotane djevocice govore sve o cemu se ovdje radi
Ovo je stvarno žalosno...
Sramota nad sramoti!! ali ako je to akif yaman izjavio onda je to istina
Sramota nad sramoti!! ali ako je to akif yaman izjavio onda je to istina
Nažalost vjeronauka je u TK obavezan predmet. Kakvo heb.eno zatupljivanje dječijih mozgova u pm.
Kažu da čovjek vrijedi onoliko koliko jezika govori. Nikada ne znaš kada i gdje ti može zatrebati. Može ti promijeniti sudbinu.
A kad TIKA opere pare i uslika se za medije, ko će finansirati rad škole? 'ebli vas Turci, samo su znali doć' i zajebat' gdje su stigli, ali glupi i nadasve pohlepni bošnjo (namjerno malim slovom) je vazda širio ruke, tj. noge, samo nek' uleti šta god (para ili kara, nebitno).
Od svih jezika, on na turski naso da salje dijete. I onda se ljuti kad mu kazu da je poturica.
Nije turski jezik bio ovako popularan u Bosni ni za vrijeme Osmanskog carstva. Izgleda da je arapski pao na drugo mjesto :-)
Koliko znas toliko vrijedis.
Dragi Bosanci i Hercegovci, pa znate li gdje zivite? Jel se izjasnjavate kao turci ili kao Bosanci? Kada cete skontati da nas turska ne hebe ni 2%? Stid me je sto zive u BiH glupani bez imalo nacionalnog ponosa.
Kakav ba nacionalni ponos? Niko ne govori da treba ukinuti bosanski i zamjeniti ga turskim. Kakvo prodavanje magle! Kamo sreće da svi znamo i turski i engleski, njemački, arapski, francuski, španski, ruski itd. ali ne, eto turski je problem, a imaš Vezir u nicku.
@predsjednik sto se turcima ulizujemo svakom prilikom? Najvise sto je turska pozitivno dala za BiH jesu oni tramvaji sto su dali. Po meni vecu korist od jezika imam u talijanskom i francuskom nego u turskom. A sto se tice nicka to je obicna hajebancija :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako, tako ucite djeco jezik okupatora...nikada nemojte imati svoj Bosanski identitet! Joj zemljo!!!
Znači učiš njemački, jezik okupatora i gubiš bosanski identitet. Nađi neki pametniji razlog za jaukanje!
@predsjednik Njemacki je jedan od vodecih jezika u svijetu. Je*o te turska i sve njeno. I nije nas Njemacka porobljavala - nego Austro - Ugarska. Nauci razliku.
Pa dobro, bas fino. Svaki covjek bi trebao uciti sto vise stranih jezika-i engleski, i njemacki, i francuski, i turski, i ruski...Nikad se ne zna gdje ti se moze ukazati prilika za dobro zaposlenje!
Bravo, pozitivno razmišljanje.
Ovdje je poenta što Turska uvodi jezik, pravi školu, a ko će to nastaviti finansirati? Kanton koji i onako grca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)