Komentari (384)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamijenite ulje u traktorima.
Svih mi pesticida i budnjeva Darkvuda postalo je opasno :D
Dodik priča o razdvajanju, a u isto vrijeme Nijemci otvaraju u Laktašima najveću tvornicu u BiH. Ko je tu ludu? Ovi zapadni strani investitori koji vide priliku za ulaganju u RS ili Dodik koji privlači strane investitore i usput diže nacionalne tenzije u BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mile pod nadzor psihijatrijske ustanove hitno 🤣🤣🤣
Kalabuhov, Vučić i Dodik su nabacili na volej cciffutima i Amerima, a ovi znaju iskoristiti. Sad će da Srebrenicom razbiju globalno savezništvo pravoslavaca i muslimana, dajući mrvice nehljebarima iz Sarajeva. To je taj arhaični ruski antiosmanski narativ, koji će ih nepotrebno skupo koštati. Šta je falilo da Vučić sazove konferenciju sa Bošnjacima i iznađe prihvatljivo rješenje? Ovako nas veslaju i poslije 30 godina.
Ide ide lagano. U Brčkom će vam trebati pasoši kad krenete za Srbiju 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mi cekamo ozvanicenje pa da konacno ova zemlja prodise i rijesi se fasista i degena!
"Mi smo se već odvojili, još da ozvaničimo" - Da li Dejtonski sporazum vise postoji, odnosno da li je Rep. Srpska izasla iz sporazuma? Zar poslije ovakve izjave garanti Dejtonskog sporazuma nemaju potreba da bilo sta preduzmu?
Šta će poduzeti kada znaju da smo laje debeli ker iz Laktaša?
Saznao sam iz nekih izvora da je najzad namjestio stan u Rusiji, spreman je da se odvoji od Balkana, marljivo uči ruski
Veliki ratnici iz Federacije koji sjede za tastaturom, jedna poruka od Bosnjaka koji živi i radi u Republici Srpskoj. Kada god vi naostrite prste da ratujete, na komjuterima , telefonima mi Bošnjaci ovdje se osećamo nelagodno i teško nam je zivjeti pod pritiskom već 25 godina, imamo djecu koja isto tako idu u škole sa drugom djecom i sve je ok dok ne krenu glupave priče. Pa vas molim da malo mislite na svoju braću u Republici Srpskoj .
Pa ko je ovdje ratnik, Dodik ili Pederacija!?? "Osećaš" se nelagodno, veliš!?!
Samo me zanima sta ce Nesic i ostali koker spanijeli kad im se vodza copora ispali .
Yebali ti bosanski muslimani svu familiju bosanski pravoslavče.
Da li ce nam trebati vize da radimo u federaciji ili bolje receno R BiH? Jevo si Nas Mile
Jedino je sigurno da se ovaj LIK davno ODVOJIO od PAMETI !!!
Ti si već u zatvoru ili u Rusiji, eventualno Bjelorusiji i Kini
Hajd ti Milorade lagano, povedi svoje istomišljenike pa preko Drine.
dabogda trunuo u najsmrdljivijem zatvoru zlotvore jedan!
Pitaj ljude iz Lukavice koji rade u Sarajevu i hrane svoje porodice sta ce biti kada popiju otkaze, hoćeš li im ti hraniti djecu Milorade?
Umišljava da je Knez a zapravo je napuhana žaba. U stvaranju dvopolarnog svijeta postao je marioneta koja će brzo biti izmapulisana i zamijenjena
Ti si zglajzo pravo, u dubokoj kaljuži si govnjavi, poslije ovoga sigurno nećeš lahko dalje. Čekaš da muslimani, kako ti nazivaš Bošnjake, isprivociraš i da bude ponovo srpski svat..e neće ići krme
što ovi srbi u republici šumskoj ne podrže ukidanje entiteta, pa mogu samo benefite imat kad bude cjelovita drzava bez entiteta, osjetit ce malo bogatstvo Federacije ahahhahahah