Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covicu, Bradaro, i ostala bagro, kako mislite leci u grob koji vam je kupio rahmetli hadzija Hazim Ahmic?
Dariju Kordiću su u austrijskoj crkvi pravili mise. Eto to su Austrijanci, dušebrižnici o pravima žena u Iranu i sponzori ubica djece i žena u Gazi.
Ima Jedan koji sudi ☝🏻🤲🏻
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja ne znam gdje su Hrvati i Srbi porazili Armiju BiH, neka bitka vojska na vojsku!
članak straniplacenik6 prije 1 sekund Sta reci.Juce u Mostaru dva nekaznjena zlocinca jedan drugom nazdravljaju..Vucic sa Sarjevskog Ratista kai Seseljev Vikend Cehetnik..Covic kao upravitelj Logora..koji je odvodio Logorase..na prinudni rad..oba ucesnici Presudjenog Genicida UZPo..i NIKSIC..SAUCESNIK U NAZDRAVLJANJU SA ZLOCINCIMA.
Sa vama se ne ide vojska na vojsku. Treba to zasluziti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
opet oni kazu nisu kao i braca im Srbi ma oni su cvejecem nas tukli i opet bi sigurno
Srbi drže pozicije u sudu BiH i svojim koljacima daju mizerne kazne a naši vojnici dobiju drakonske kazne za sitna dijela
Nema mira i pomirenja sa fašistima u redovima Hrvata i Srba
nas oni u opstini Konnjoc obrukase pravo. sad nam izvrcu tok i lice rata zbog njih.
Mi nemamo nista sa tim. Makar ne ja. Ne znam za tebe.
zamisli samo umova, covjek im poklonio 2000 m2 zemlje za izgradnju katolickog groblja i 20000KM za izgradnju crkve, a ovi ga razapnu, miniraju i dignu u zrak sa dzamijom.
Maltene sve crkve u gradovima BIH su napravljene na poklonjenoj muslimanskoj zemlji. Neka je rahmet dusi Hazimu Ahmicu. Covjeku, hadziji, dobrocinitelju. Ove zvijeri su znale sta rade.
Još jedan čin vjersko etničkog rata i čišćenja..i Islamofobije..Rzapaeli Hadziju na džamiju samo zato da pokažu raspeće ..ma idioti i šljam i smeće humanioidnih životinja ..
pamtimo
Koja je to vrijednost može stati u najobičniji keks ili u plazmu iliu moto ...
Daj te ljudi koji vam je klinac vise drzava raspada sistema vi se okrecete proslosti bio rat prosao rat.U ratu su svi ubijali.Srbi su ubijali,Hrvati su ubijali i Bosnjaci su isto ubijali.Hocemo li ikad krenut napred da nam bude svima bolje u zivotu
Ko god se ne ogradi od ovakvih zlocina ili zlocinaca koji su to pocinili a da ne pricam a tim nekim rehabilitacijama, jednom zlocinac uvijek zlocinac kao i narod koji to podrzava!
to su te famozne evropske vrijednosti
Da li neko zna sta se desilo noc prije Ahmića. Bradina kod Konjica.
Da li ti znaš šta se dogodilo u Avgustu 1992 u Kiseljaku i januaru 1993 u Busovaći!?
A ovo nije genocid????
U Srebrenici je bio genocid od strane VRS, sistematski pokušaj zatiranja genetskog koga jedne skupine jer da su uzeli bilo šta nakon etničkog čišćenja 1992, isto bi napravili. Ahmići su definisani pred međunarodnim sudom kao 'masakr' koji je počinio HVO
Kad će dragan pred lice pravde
Ovakve su snage Alianse poslje drugog svjetskog rata samo na zid i po kratkom prozesu! Sve naziste koje su dokazano radili na sistemanskom ubijanju , samo na zid i ciao ! Kakve presude od 5-10-15 godina…ništa to , jer sutra će opet