Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to skandal jer oni to rade namjerno.
Sta nas briga sta djubrad rade tamo negdje u rusiji
96-e su Srbi imali državu, imali svoju vojsku rs,imali svoju valutu, svoje tablice ,imali Srpsko Sarajevo, Srbinje ,Srbobran, Zoranovo-Otes ...imali svoju himnu Bože pravde, imali zastavu sa dvoglavim orlom ,imali svoj poreski sustav itd Sve su to sami ukinuli i prenijeli na državu BiH 🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nebitno. U New Yorku se vijori zastava Bosne i Hercegovine. To je bitno.
Musliman u Bosni ujutru kad ustane treba da kaže hvala Bogu pa postoje ovi imbecili od Srba, jer da nije njih mi bi bili sledeći na tapeti Vatikana. Dok god vi mislite da smo SAMO mi problem, vi ste retardirani. Kakav bolan New York, eno ti GAZE, bebu gađa dronom. Tebe će maziti?
Posrati ih sve od prvog do zadnjeg tu na Tom grupnjaku. A vidi ti Saude oni glade Putinu jaja a nasa bagra im placa da ode na Cabu e dokle su nas doveli...
Jedini muslimani koji misle da su im amerikanci prijatelji. Zanimljiva činjenica je da su im ti amerikanci ukinuli RBiH, tj ujediniti je sa HB u FBiH. Potvrdili RS. Gurali muslimane da ginu ko ludi, na kraju ih nagradili sa 23% teritorije BiH. Izmisli im naciju (do rata nije bilo ni jednog bošnjaka u BiH) i uvalili im zastavu sa najhrišćanskim simbolima poslije krta (ljiljan). Kad bi glupi ljudi imali malo mozga, ne bi im bilo teško vidjeti ovo...
Jel bi ti htio da vam vrate RBiH i razdruže ju sa HB? Reci iskreno, nemoj vamo tamo!
Je li dobro on, kao da je izasao iz posebne ustanove , sto gleda onako?
Mile, komotno ostani i ti i zastava rs-a u Rusiji i taman, dobro svima. Možeš onda pričati da si se odcjepio, svakako ti je to bio cilj.
Ja sam Putina smatrao ozbiljnim politicarom, ali, i on klizi u posudu sa otpadom. Milorad je dvorska luda, samo da mu jos nabacimo odjelo lude. Kadirov ce uskoro na ahiret, a onda mozemo ocekivati odvajanje Cecenije, kao i karmu. Zastava Cecenije u predsjednistvu BiH
Sada kad se vrati ceka ga ona fina teta u sudnici. A ona ce da mu dohaka.
Mjesna zajednica ima zastavu a gdje su im pasos, licna, institucije 🤣🤣🤣 Presmjesni milan kao mecka nekadasnja po mahalama nasmijava narod.Bravo i hvala ti na osmjehu!
Ovaj krmak ce zasigurno biti likvidiran od strane amerikanaca. I to u roku od 2 godine! Bilo bi dobro da se rijese cijele porodice onako u paketu!
Ovaj krmak ce zasigurno biti likvidiran od strane amerikanaca. I to u roku od 2 godine! Bilo bi dobro da se rijese cijele porodice onako u paketu!
Cuj Skandal, ali sta je onda kad ti u ovom vremenu sa rusima sjedi ministar sigurnosti BiH ! :) a da , on je ministar eresa , obzirom na zastavu :) eto koliko smo sigurni, mrka nam je kapa druze moj !
Braca Ceceni priznali Republiku Srpsku masala
Pa i ne treba nasa zastava BiH da bude u rusiji. Mi smo ipak za zapa i napredak a ne za istok i tamni vilajet
Ovaj Mile nema gdje vise ni otici, Madjarska ili Rusija lol
Stvarno mislite da je slučajni "propust" organizatora!?
Živjela 🇧🇦