Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo okupljanje i ustupci, sve je to zlocinacka armija velike srbije...rastjerajte to..
Osmanlije su naselile Srbe/Vlahe na granicu sa Austrijom tj. danasnju Liku i Bosnu da budu strazari i pufer zona izmedju Islama i Katolicanstva, dali im zemlju i hljeb ...... a oni naprave genocid nad muslimanima i sruse sve dzamije. Doveli ih iz Vlaške Rumunije (takođe poznata kao Vlahia ili Valahia; na rumunskom: Цѣра Рȣмѫнѣскъ)
Dobrovoljačka je veliki problem velikosrbima. Očit pokušaj JNA da preuzme institucije RBiH. Poniženje jer su momci u pantolama sa dvije zolje razbucali JNA i njene specijalne snage.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smiješno sta rade vise moze se jaka komedija napravit od ovoga
Osmanlije su naselile Srbe/Vlahe na granicu sa Austrijom tj. danasnju Liku i Bosnu da budu strazari i pufer zona izmedju Islama i Katolicanstva, dali im zemlju i hljeb ...... a oni naprave genocid nad muslimanima i sruse sve dzamije. Doveli ih iz Vlaške Rumunije (takođe poznata kao Vlahia ili Valahia; na rumunskom: Цѣра Рȣмѫнѣскъ)
Za ove SDA gibone limitirane! Dodik trazi povod za eskalaciju za pocetak sukoba, da bude muslimani teroristi, krivi , evo vidite; ! Trojka dobro balansira jest degutantno slusati uvrede svaki dan! Ali ubise ga sankcije unistise ga sudski procesi, nema vise krast na izborima, nema da se drzavna imovina moze prodavati i te pare krasti....a najlakse je poslat Heleza ili slicnog da mu je...nanu naninu. Al polako doce se i do toga!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
niste normalni, sta dozovljavate agresoru
treba da se svi koji ce doci popisu i da se organizuje jedan autobus i nista vise..kakvo obustavljanje saobracaja
Postujem i volim putovati Hrvatskom, Srbijom i svim zemljama svijeta, svaka na svoj nacin gostoljubiva i lijepa, najbolji primjer nas zemlja ROBERT D. ...dajte jednom shvatite da izmedju ljudi i Boga nema posrednika, da ovaj nas politicki šljam koji nas unistava svaki dan,SVAKI DANNNN...gladne, bolesne, siromasne, bez lijekova, bolnica, skola...ne vrijedi jednog nokta A KAMOLI CIRKUSA I NADREALISTA kojima se i danas smijemo.
Ista prica za kriminalca koji lukavo postamtra i bira sad jednu, sad drugu stranu, kameleona Čovica...taj bi guzice dao svakome, samo da mu se njegovo carstvo ne ruši...
Divlje pleme na sve nacine pokusava da isporovocira neku reakciju koja bi legitimirala njihove teznje ka "slobodi".
KLIN SE KLINOM IZBIJA...ta formula jedina je primjenjiva na DODIKU... sramota i za srbe kojih imam kao prijatelje, vrijedne, postene i cestite. Bakir je godinama podgrijavao pubiku otrcanim pricama o ukidanju RS, tuzbe za Genocid a u njegovim redovima kriminal do neba, koji sada iplivava na povrsinu, unistili su gradove sve koje su kontrolisali..
Godišnjica je godišnjica i kad pada na praznik. I žrtva je žrtva. Ovo sutra je performans i ruganje, prvo žrtvama a zatim građanima Sarajeva.
Sarajlije ako to dozvolite onda ste stvarno *ičkice.
Lupetas
VEC VIDJENO !!! SVE PO PLANU !! trude se isprovocirati incidente i time kao i uvijek naci razlog za glupu masu, koja uz uvazavanje svih nacija, od RS generalno prave BALKANSKO GETO...koje ide u prilog samo POLITICKIM KRIMINALCIMA.. Budala na sve strane bilo i bice, pametnom dosta.
Šta će isprovocirati ? Mrtvace po Sarajevu ?
Srbi su pobjedili. Ekonomski (preko b.i.n.g.a), medijski i politicki kontrolisu prosto na kojem Bosnjaci zive.
I još nas i muslimanke vole, ja nez šta bi htjeli više
Priča na velika usta da bivša JNA nije ucestvovala,a obilježavaju godišnjicu pogibije tih istih agresora dokle više jaja pod bubrege nije niko livada
Psuju ti genocid i Srebrenicu, nazivaju te "muslimancinom", negiraju agresiju, traze raspad drzave i onda me vi levati, zbog njih, blokirate u mom gradu ni krivog ni duznog. Goni te uplakane babuskare, nek polazu cvijece po Srbiji odakle su im sinovi dosli da rokaju po Sarajevu
jah moj brate
Kakvo zaustavljanje saobracaja jeste li vi normalni pa isti ti su 4 godine drzali Sarajevo pod opsadom i usli napali nas i mi se branili i sad ih pustate tu, ne mogu dolaziti gamadurija da tu nesto izvode oni sve lazu, ko je poginuo u Dobrovoljackoj, pa i ako jeste sto je dolazio sa tekovima i napado, pa normalno da cemo se braniti.
Što Rs obilježava nešto od Jugoslavije? Jer JNA nije bila jugoslovenska već pravoslavna