Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tito i dino--tito je u zatvoru a dino jos uvijek na slobodi
Gacanin Edin,zovu ga dino,u medjuvremenu je u holandiji dobio i nadimak tito.Njegov amidza mirza,drzavljanin i holandije,trenutno je u postupku.A sad koga dino ima u sarajevu za svoje poslove vidjece se.90% je tu ukljucen memija,par du,nosnika u mupu i neki drotovi.Tu su i ljudi koji imaju dosta novca,nekretnine a nemaju radnog staza.Pitanje je dokle ova nakaradna drzava moze ici,ako bude kao sto treba,pada barem stotinjak ljudi
Mnoge poznate licnosti spavaju u tenama.
Prevelik je ovaj predmet za naše tužilaštvo tako ili zastara ili raspad vlade. Tako su Srbi nahebali sa predmetom Šarić samo odjednom prekinuli dalju istragu a on na slobodi osuđen za siću.
Hapsiti i osuditi po kratkom postupku
ovo su oni kuce, stanovi , vile, auti a ni dana radnog staza....suti i trpi
pola ce ih biti pusteno jer nema dokaza i jer je nase tuzilastvo nesposobno
Dodik 10x u kameru kaze nije bio Genocid i niko nista , samo Bosnjake opet SIPA hapsi
U dejtonskoj nakaradi se ne može ništa drugo ni izroditi osim slučajevi kao što su genocidna vlast i narod, narko dileri, ubice i slično.
Ja mislim da je ovo cirkus da smeskaju NiP
Uhapsis par casnih i deset stvarnih barava i onda su oni sve "isti" stari recept kao i sa Lijanovic i Budimir i za ovo treba da budu neke sankcije
U ovoj državi je dobro samo političarima i kriminalacima, a najbolje političarima koji su kriminalci!
Konakovićuuuu
Pojedine će braniti (visoki 203cm) Konaković hahahahahahahahahahahaha
'Hop, hop hopa, dolazi Evropa...' - HAPSI BAGRU!!!
Hapsi Dinokija. 🤗
Od kud se odjednom pojavi ta dilerska i krimjnalna ološ Gačanin? Vjerivatno su mu i prednici bili kriminalci u njihova doba. Milost se ne pruza za tako organizovane kriminalce. Taj dilerski grad Dubai, cionisticko ruglo, izgleda stiti ga. Zato nas sistem mora udariti na tu kriminalnu i heroindjeco ubicu bez milosti. Njih stite i kriminalne advokati.