Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korumpirana i nepismena SDA ergila. Navikla da upravlja stadom sto u Evropi ne moze proci
@bisera jel ga Dodik popečatio
15 miliona eura je ova od drzave maznula...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto ovu debelu ne skinu sa funkcije, samo sramoti drzavu. Ona izjava "da smo htjeli mogli smo i mi iz indije narucit vakcine, ali nismo htjeli" je najgluplja izjava u istoriji.
Ne slazem se s tobom! Selmini sexy turisti koji ce oporaviti ekonomiju BiH je ipak numero uno!
Ako je ovo istina, ostavka vec jucer
Ma zena pljunula iz Beca u Sarajevo i oni to testirali,nista sporno. Ima nje ,moze ona daleko pljunuti
Dnevna doza SPINOVANJA i kreiranja afera da tuziteljstvo pokrece istrage .. po nalogu hdz .. ali.zaboravljaju da nema potkovanog i da oni glavni nemaju vise poluge za kreiranje afera ... stvarno bez veze sto se radi .. ta zena se ciljano napada jer nesto radi i kad je napadne HNS onda krecu i mediji znamo koji i ciji.. prozirno..
Mala je biser među političarima!
Hoće ona sve, to je svjetski prevarant
Gledaj bucke... Grok grom Bruka i sramota od ministrice!
Cuj ovaj tuljan zgrozen sa kolicinom medijske lazi pa mi smo zgrozeni s tobom. Kad god te vidim na portalu unazadim se 5-6 dana i smrsam toliko kila
"Turkovićeva je pozvala Sarajevo i nekom od podređenih naredila da njemačkim vlastima pošalju PCR test koji je ona 'uradila' 8. marta u glavnom gradu BiH, iako je u tom trenutku bila u Beču, pa to nije bilo izvodljivo."- Svaka cas' zeno, nista gluplje i bahatije nisam procitao, nije ni cudo ovo sa vakcinama, ti si macko jedino dobra da degustaciju sogan dolme.
E vala baš je "Bisera"
Ovoj rugobi negativan test ni ne treba
Fukaro bosanska, niste ni procitali clanak. Vazno da napadate SDA. Zaboravili ste Sebiju napasti
SDA bagra naucila da laze vara i krade
Mislim da je ovo čista laž jer znamo da se testiranja na zapadu rade brzo i efikasno.
Davno je falsifikovala diplomu. Tj. pardon stekla je online na necemu sto vise ne postoji pa se e moze ni provjeriti. Tako i sa testom nesto
Uzas, kao i pozadina ove price. Ko u BiH smije, hoce i moze izdavati PCR testove bez testiranja. U vrijeme pandemije. Prema zeljama. Ja bih dva pozitivna za posla a dva negativna za putovanje sa zenom, sva cetiri u isto vrijeme, a da, i ako moze u narednih 10tak minuta posto mi se zuri. Ako nam je ovakav sistem po pitanju testiranja u svim sferama nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo.