Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji nacin za privuci paznju a Boga mi i turiste :) Da taj kip "radi" ne bi Mancini i dalje bio na birou :D
"Prijatelj mi je javio šta se dešava i otišao sam vidjeti. Bilo je oko 22 sata. Kip Gospe svijetli, ali kada je pokušate fotografisati apsolutno ništa se ne vidi", kazao je jedan od mještana Međugorja. Misli... sta reci ? Koju posluku porati i kome ? :D
neka je iskljuce iz struje i zavseno
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bio je bljestav , zelene boje, povremeno, ustvari bio je zut. i tako taj zeleni objekat dok je svjetlio.... Skutorska posla ....
@ prolaznikbh, Kabu priznaje zvanični islam i islamske vodje, te je stoga to ok , cisto s toga gledista (mada, evo ja nisam muslimanka), ali Medjugorje sa svim "pojavama" NE PRIZNAJE zvanicna katolicka crkva (Vatikan, tj. papa), te stoga ostaje nejasno kako se neko moze zvati katolikom, ici u kat.crkvu i istovremeno "hodocastiti" evo sad vec svjetlecim pojavama i krsiti prvu Boziju zapovijest. Ima li gluplje od toga, molim te???
Srušili idolopoklonike a nastavili se klanjati kamenu.. Religije svijeta = Kontradikcije i paradoksi
Kod mene komsinica ZVONI !!!
Ih, sad kad Poljski turisti nagrnu u Međugorje, biće love do krova!
Vrijeđanje tuđe religije znači ni da svoju ne razumiješ.
Bio sam tamo, bgm svijetli, a racuni od elektroprivrede sve veci i veci zaista cudno
a vela havle,ibretim se :)
to ti je isto sa ajfelovim tornjem izgradili gomilu zeljeza u nebo i uzimaju narodu pare jbg glupi narod i kao oni se dive tome.. DIVI SE BOGU KOJI TE STVORIO I SVE OKO TEBE PUSTI PRAZNE PRICE REKLA KAZALA NIGDJE NIJE ZABILJEZENO NITI JE OBJASNJENO NARODU ZA TO MEDJUGORJE DJECA VIDJELA UKAZANJE PA NEKO DOSO NA IDEJU MA HAJMO MI PARE UZIMATI NAPRAVIT STATUU I LAGANO PUCAT NAROD PO USIMA..
prodaju narodu muda pod bubrege...
Niste svjesni kakva će vas sudbina stići!
Svjetli i moja kolekcija štrumfova iz kinder jajeta pa ne obavještavam mještane Sarajeva o tome...
u Međugorju tender za mjenjanje rasvjete hoće gospe da postave manje troše a bolje svijetle
i ja svijetlim kad u sebe unesem 2 promila i 2 rore ko' reflektor. http://www.youtube.com/watch?v=mG6ACcYDwno
Hahahaha koji trip
Ljudi prestani te se lupat tripom.. :)
Cime se narod zamara... Pametnije bi bilo da medjugorjani porade malo na PDV-u i taj turizam furaju na legalan nacin a ne kao do sada sve na crno!!! Pa gdje oni misle da zive???
77. A zar oni ne znaju da Allah zna i ono što oni kriju i ono što pokazuju? 78. Neki od njih su neuki, oni ne znaju za Knjigu, nego samo za gatke, i oni se samo domišljaju. 79. A teško onima koji svojim rukama pišu Knjigu, a zatim govore: “Evo, ovo je od Allaha” – da bi za to korist neznatnu izvukli. I teško njima zbog onoga što ruke njihove pišu i teško njima što na taj način zarađuju!