Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riješite pitanje nonšalantnog krsenja zakona ove drzave kroz negiranje genoccid!!!
NERMINE Nikšiću, Dino Konakoviću, Kako možete zanemarivati činjenicu da je jučer Dodik pred kamerama javno po ko zna koji put negirao GENOCID a vi mu opet otišli na noge? Kako možete biti poslušnici Draganu Čoviću i ponovo petljati nešta o Izvornom zakonu? ZAR VAM JE FOTELJA TOLIKO DRAGA? ****Pa gdje vam je dostojanstvo???
Nezna se koje je veća volusina od ove dvojice.
NJIVA ZVANI METILJ JUČER U IST. SARAJEVU SJEDI ISPOD SLIKE SVETOG SAVE I SRBIJANSKOG GRBA. A PREKJUČER VUČIĆ OBJAVLJUJE SLIKU IZ MOSTARA NA KOJOJ JE SAMO POLA GLAVE NIKŠIĆA - OVIM JE VUČIĆ DEMONSTRIRAO DA JE NJIVA LIK BEZ POLA GLAVE - VALJDA MU JE USLIKANA SAMO SRPSKA POLIVICA GLAVE. A SAD VALJA PLATITI REKET POGLAVNIKU U VIDU USTAVNIH PROMJENA KOJI JE NJIVA OBEĆAO PLENKOVIĆU U MOSTARU.
Da trojka (od juče kako Dunović reče oni su nula)ima i 1% nekog ponosa i nekog političkog znanja a vidimo da nema.Trebali bi da daju ostavku.Oni imaju samo gladne oči i želju da su u udobno dobro plaćenoj fotelji karijeristi bez odgovornosti bilo kome.
Lider stranke koja je organizovala i provela UZP ucjenjuje. Koliko ono stotina godina zatvora za "dostignuća" HDZ-a?
e mogu mislit kompromisa, opet ce ga nag.ziti Čović,, ovaj blećak pristaje na sve da sačuva partnerstvo sa HDZ-om
Hitna pitanja koje Dragan odredi.
Nikšiću nesposoban si i nikakav si lider...upropastit ćeš SDP ako već nisi a i SDPovci su peezde čim te trpe 10 godina...
doso Niksa kod poglavnika na instrukcije
Ovaj sjedi u instituciji drzave.Bez tuzbe za zlostavljanje Logirasa.
Počece ga samarat, ako ne pristane 🤣 Konakivica i Fortu su slomili, još sdp da slome i halva sh-m faktoru
Gospodine Čoviću, LEGITIMNO PREDSTAVLJANJE trebaju dakle da izglasaju NELEGITIMNI PREDSTAVNICI?
IZDAJNIK NIKSIC CE SVE URADITI DA USTOLIČI MARINA VUKOJU U USTAVNI SUD !! TO JE VELEIZDAJA
Čudo Nikšić nije u BL na mitingu