Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa što ste mu oduzeli titulu počasnog građanina? Kakvo je ovo licemjerje?
Vjerojatno su popušili laži, konstrukcije i izopačene indicije o nekakvim mutnim radnjama na račun Bandića, ali kako stvari danas stoje, hejteri i razni tužitelji Bandiću nisu našli nikakve tajne račune, nikakve sakrivene nekretnine, niti milijune. Većina građana takve spinove nije pušila i birali su ga redovito za gradonačelnika jer su građani s Bandićem u Zagrebu dobro živjeli. Ne može se vladati 20 godina u milijunskom gradu ako građani dobro ne žive.
Zašto su Zagrepčani Bandića držali na vlasti 20 godina? ZG umirovljenici imaju dodatak na mirovine, rodilje za treće djete dobivaju 13.000 km, roditelji plaćaju najjeftinije vrtiće u RH, učenici imaju besplatne udžbenike, socijalno ugroženi dobivaju gradske stanove, javni prijevoz košta 1.03 km, u Zagrebu majke s više od troje djece imaju status odgajateljice i dobivaju preko 1000 km.
Danas svi vizionari.
Bogami, Bandić je bio vizionar, svima je govorio da će umrijeti kao gradonačelnik! Bandić bi i ove izbore pomeo konkurenciju iako je bio lošeg zdravlja zbog mnogobrojnih operacija u zadnje tri godine. Otišao je kao gradonačelnik i pobjednik, jadni hejteri nisu dočekali da ga vide poraženog i na koljenima.
Ja mamlaza, neviđenih.
Sami sebe lažu...
O mrtvim sve najbolje ali gori su oni sto ga fale. Ako je on vizionar a celnici KS ga hvale onda i oni zagovaraju treci entitet. Jeste neobrazovani, ovde svaka susa moze biti ministar.
nije bio los
nije on bandic, on je banditčina, pokoj mu duši
S ljubavlju je dolazio i kod Putina, da primi njegovu nagradu za one koji su posebno zaduzili Rusku Federaciju.
Bandićevi WC-i od 100.000 eura su bili ideja vodilja za kiosk od 250.000 KM.
Jel ovo misle na istog Milana Bandica kojem su 2014. oduzeli titulu pocasnog gradjanina Grada Sarajeva jer je javno podrzao stvaranje 3. entiteta?
Bakir je isto vizionar, ima viziju da ga neko pita za nesto.
Ovi tzv čelnici bolje da šute. Pustite tzv Hrvate u susjednoj nam državi “Hrvatskoj i Dalmaciji” da se oproste od Bandića. Naša država Bosna i Hercegovina slavi 1 mart dan nezavisnosti.
Ovi iz Sarajeva uzdižu mrzitelja BiH , svašta. Ko je glasao za ove ljude i ko ih postavi na te funkcije ?
I šta sad čovjek da komentariše
Lijepo od njih!