Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🔹Sačuvaj me Bože iskušenja ,da me pomiluje čovjek sa crne liste!!!
Djecu nam ubijaju u saobracaju a ovaj ih pomiluje. Baci je Putine.
Ma. ebo vas zakon u kojem može neko pomilovati kriminalce, pa i ove klošare, šta glume o i političari, misle da su bogovi, miluju rehabilituju, hajde ba više dajte zakon i sudije koje nisu korumpirane i koji će provoditi zakon taman da je babin sin i babo mu, mrš
sjecam se ovog celavog gospodina, jednom prilikom pomilovao je mog takodjer celavog gospodina... po glavi..
otkad ovaj miluje, valjda je zato vječni precednik
Fašista kad je na vlasti on pravi nered. To je sotona džavo šejtan. Sud I policija jedva odrade posao da zaštite nevine ljude pješake od alkoholiziranih vozača bez vozačke dozvole. Taj Fašista Čavara to sve poništi i oslobodi kriminalce. Dabogda mu takvi cijelu familiju pobili.
Korupcija je toliko ušla u sve pore društva da bi za BiH sada bilo bolje da nema sudstvo i policiju. Neštao kao divlji zapad, pa bi se kockasta glava zapitala jel tip u Golfu 2 ima pištolj spreman za roknuti ga. Ovako kockasta glava zna da je siguran, policija i sud ga neće dirati dok god ima love da ih potkupi.
u covjeka se bukvalno vidi na faci da je lopov
Kuda ih je pomilovo hehe
Busovljak covjek sa crne liste ortodoksni seljacina.
Šta da mu čovjek poželi? Da se nađe na pješačkom kad budu vozili ovi koje je pomilovao.
Koga je briga sto će ugroziti svoj život, treba ga spriječiti da ne ugrozi tuđi.
Joj samo kad se sjetim NAŠE STRANKE I IZJAVA PRIJE IZBORA O LJUDIMA SA CRNE LISTE ,ccccxxx koji LICEMJERI ...
Čavara milki redovno
Ovaj Čavara je ober kruminalac. Vidjecete
Irfane može on sve jer je on iz reda ""ugroženih""
Miluj ga Ćavaro !!