Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbezobraznija mreza u Bih je Bhtelecom, bio sam korisnik 10 god i natjerali su me da predem na Haloo mrezu. Iskljucim podatke opet mi čopa po 5kf svaki dan, namjerno ne obavjeste korisnike da je dokupljeni internet pri kraju, cim istekne odmah mi poskida sve, nikakvi bonusa, beneficija za 10 god, preskupi su, itd. Preso na haloo, ljudi obavjeste pola sata prije da istice dokup, daju bonus svaki mjesec, jeftini internet, ne skidaju kredit na svoju ruku.
Vidi druze imam telekomovu pretplatu 25km ne mogu potrošiti i veze nemam o čemu pričaš ...
5g mreza je mreza koja ima mal domet, dakle moraju se svaki 100 200 metara male pristupe tačke pravit a i u državama gdje posotji ne radi kako treba. Članak napisan na način da neuki misle da BiH kasni s tim. 4g ima velik domet i najbrža je klasična mreza sad i za 50 godina ce bit tako jer fizika
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
BiH je ispod europskog prosjeka u svemu. Osim mozda u korupciji, prevarama i supljoj prici. Tu smo daleko iznad prosjeka, neki bi cak rekli da pretendiramo na medalju.
5G steti ljudskom zdravlju.
Hajde ne serite, kako da BH Telekom ulaze u 5g kad ga korumpirani theraju da poklanjaju dionice autoceste, dok u isto vrijeme FBIH dize kredite za dionice po zapadnoj Hercegovini!
Ne radi ni postojeca kako treba, a kamoli da uspije 5 g mreza.
5g ne postoji nigdje u Evropi uopste sve je to jos uvijek testna faza.
u komercijalnoj upotrebi u NL od jula 2020 (sve mreže). KPN operates a mobile services network for 2G GSM, 4G LTE, and 5G NR technologies. It uses the 700 MHz, 800 MHz, 900 MHz, 1400 MHz, 1800 MHz, 2100 MHz and 2600 MHz bands. KPN previously offered 1G (NMT) services until 1999 and 3G UMTS services until 31 March 2022.
pored domaće eSIM (pretplata u roko od 3 minute, bez papira I hodanja), koristim I prepaid Telemach HR karticu koja se kači na 5G. Telemach mi jeftiniji za minute prema svima u EU I dodatni internet. pozivam puno poljskih, rumunjskih brojeva, a dok sam pod roamingom sve ulazi u minute kao da pozivam HR broj. 800 minuta 800 sms I 8 giga za prepaid paket od 8,90 eura.
Ja bi volio da mi jedan prosječni bošnjo objasni zbog čega mu je to potrebna 5G mreža kad ni prednosti 4G ne može da iskoristi? Da mu ne šteka po*njava dok gleda ili upload TikTok videa 😂 Kukanje i samo kukanje, reko' bi čovjek ovdje svi poslovni.
Evo me sjedim i citam ovaj clanak u Irskoj. BiH je Las Vegas sto se tice mobilne infrastruku kad je poredim sa Irskom. Isto tako u BiH smo 300 puta bolji sto se tice elekro prenosa i vodovoda . A Irska slovi kao jedna od najrazvijenijih. ...lp
Irska jedna od najrazvijenijih,pa Irska je u ravni negdje sa Portugalom
Najbolja mobilna mreža je u BiH. Svako ko tvrdi drukčije - laže gore i više od klix-a. Nema te pripizdine koja nije pokrivena signalom u BiH. Tvrditi da je vani sve bolje nego u Bosni, može samo neko ko nije mrdnuo iz nje.
hahaha
Kakav ba 5G, spržiće nam ovo malo mozga što imamo. Daj nam ba drva da cijepamo.
Nisu u stanju u BiH ni ovo održavati a ne 5G mrežu da nama uspostave.
Niksic jos najavljuje redukcije struje,koji 5G😂
Jos se negje koristi 2 g stramota patrioski skoroz
U cemu nije ispod prosjeka
A u cemu jesmo ? Mi smo rupa od zemlje u svemu
Telecom se hvalio brzinom 4g od 200Mbps, jedva imam 10,češće 3-4 Mbps
Sta ce mi brzi internet. Kad hocu nesto da naucim odem kod hodze.
🤣🤣🤣
Sreća struje imamo a vi o 5g mreži 😂😂😂😂
za čega 5G.za leteće automobile?