Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukidanje daytona vraćanje RBih, bez kantona, bez nacionalnih podjela.
Tako je
@Random covjece Slijedi primjer ovog političara i ne salji tudju djecu u rat sa takvim stavovima! Nadam se da kontas da koliko stavovi lopova Dodika vode u nasilje, tako i tvoj stav vodi u to isto nasilje. E sad...treba otvoriti oči i priznati to samom sebi. A nažalost mi u Bosni to očito nismo sposobni!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo za SDP
Grbic i ćaća su mu bili u VRS, trebaju otici na sjednicu i zastupati drzavne interese, ne bjezati
Sace te SDA napast 🤣
Učesici ovog današnjeg žalosnog "skupa" biče direktno odgovorni za sve zločine nad bosanskim Srbima koji mogu uslijediti.Stvari su se promjenile i onaj koji sada najglasnije laje više nije jedini sa "zubima" i bijesom.
Saša Grbić predsjednik kluba SDP-a. Saša Grbić bivši pripadnik genocidne vojske Rs. Otac mu bio general u genocidnoj vojsci Rs . Saša Grbić prvi čovjek SDP-a u manjem bh entitetu. To je SDP, nedaj Bože da se zarati, vidjeli bi ko je Saša Grbić. SDP ⚘
Bakir trezoras sestra mu trezoras zena mu pobjegulja. Trebal jos o patriotama
Bravo, šteta što vas nema puno
Miševi nećete da ne bi rekli koju eječ za odbranu drzave i koju kritiku Dodi da ga ne nasekirate..
Uvjek je bilo i bice posteni pravoslavaca koji zele dobre komsinske odnose uz veliko postovanje cjene tudze kao svoje i odupiru se velikim srbendama koji siju mrznju radi svoji licni interesa . Dodik ne dize prasinu radi rs nego da se licno spasi on i njegovi crnolistasi . Neka taj narod odluci dokle ce trpjeti lopovba u vlastitoj kuci.
Imaj 'PRANGIJU' i reci jasno i glasno 'dodik je huskac', njegovi potezi zivotinjski. Razum zna sta je zivotinja, e dodik je to. On nema 'normalnih emocija', nema osmjeha nego kad nekom ucini zlo, regularno lupeta i ucjenjuje ili ces kako ja ili nikako drugcije, niko mu nevalja osim 'svojih', a pitam ja Vas srbe, da unistite sve ostale jer su 'Vam za sve krivi' pa NA KOGA BI se DODIKOV NE-KARAKTER SLJEDECEG OBRUSIO. Odgovor je jasan i vrabcima.
Sve dogovoreno na sastancima sa Vučićem. Ide se na provokaciju do te mjere da se izazovu bilo kakvi sukobi, onda oni ispadaju žrtve jer su samo željeli najbolje za RS
Ako doce do bilo kakvog sukoba, rs ce nestati. A obzirom da su im se Britanci "natovarili", moguce je da ce rs nestati i bez sukoba. Usvajanje Rezolucije je prvi korak, nakon toga je vrlo moguce da ce doci do ukidanja. Ne bune se bez razloga svi politicari iz rs i Srbije.
Ovaj Duratovic je glasao da Dodik dobije četvrtog delegata i kontrolu nad svim procesima u BiH. I skupljao glasova Bosnjaka za SNSD ovog kandidata za gradonačelnika Prijedora. Nikad ne zaboravi.
Čekaj, neće valjda Dodik da poziva na rat. Zar nije čuo za drugo poluvrijeme u kojem će plivati preko Drine da se spasi
Što ih više kleveće i laže, Mile im je miliji od Draže.
Banjalučki SDP... imaju li oni 1% glasova, koga uopšte briga za tako nebitnu političku formaciju da bi bila na prvoj poziciji ovog portala koji je jedan od najposjećenijih u zemlji?
Bitna, bitna ti si nebitan, u 2.svjetskom ratu se kaže mala četa ali odabrana, samo glasate za švercere, ubice djece(David), pljačkaše ove države, mito, korupcija, lopovluk, okreni se, pogledaj koliko divnih i poštenih ljudi ima u entitetu rs, upamti neće lopovluk vječno trajati, s kim si takav si, nebitan
Odmah pušku na rame i u rov!!!! Koliko god ja volio i nemao drugu državu; više volim prst svog djeteta nego da mi date cijeli svijet. Republika Srpska sve dok je u sastavu BiH mi nimalo ne smeta, dobili ste je i uživajte u njoj. Čemu stalno pozivanje na ugroženost RS kada smo mi svi građani BiH ugroženi od političara zašto podržavate političare koji opstruiraju svaki napredak BiH. Zar vam smeta moja kuća pored vaše i zašto????
E sa ovim se slažem.Nek političari koji zagovaraju rat šalju svoju djecu da ratuju. Njihova djeca su vani školuju se i uživaju.Pustite više normalan narod da živi.
I Bosnjaci, i Hrvati i Srbi trebaju shvatit da moraju razgovarati i dogovarati se. Svaka iskljucivost gura nas u podjele i rat.
Hahahahahaha, ono kao pitaju se nešto jadnici, pa neće učestvovati.Vi možete učestvovati samo u federaciji gdje vam je tokmak njiva dao da se pitate nešto
Mala četa, ali odabrana, ima nas još što nismo ubice dece-David itd. nismo kriminalci, pljačkaši, lažovi, itd, itd, itd, itd ološi neće ni vama vječno zlo sijati
Mala četa, ali odabrana, ima nas još što nismo ubice dece-David itd. nismo kriminalci, pljačkaši, lažovi, itd, itd, itd, itd ološi neće ni vama vječno zlo sijati