Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi iz medjunarodne zajednice ste najvise krivi jer vam odgovara Dodik, vi ste zabranili uvoz oruzja Vi ste nametnuli Nermina Niksica sa politikom Dodika i Covica i suspendovali Ustav Vi ste najveci krivac
Vi ste uveli embargo Vi ste dozvolili genocid
Nije on kriv..krivi su nasi Mlohavi Nametnuti Piliticari koji su ocito ucjenjeni i moraju igrati po njegovim ma kako drugacije svatiti poslije niza uveda zrtava Genocida vrjedjanja negiranja drzve..nego da nasi ucjenjeni Izdajnici spasavaju ovog Neprijatelja drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Po meni su vise krivi domaci izdajnici konakovic i niksic nego dodik. Pa u komentu kad Dodik pravi novi izborni zakon za entitet eres, danas najavljuje skup gdje ce negirati genocid i ratne zlocince, kad javno sve negira. Ova dva izdajnika trče mu na noge na Pale!! Pa ovo nije vidjeno ni u Uzbekistanu!! Daj barem malo ponosa gamad pogana!!
Parkirajte mu par Apaca nad Banja Lukom jedno satak da vidi sta je sila i moc
Kako ne shvatas da Dodik upravo to i hoce i zbog toga se ovako ponasa? Dok god su probosanski politicari konstruktivni u ocima cijelog svijeta krivac je jasan: Dodik! Procitaj sve izjave, pa i sankcije koje su vrlo jasno usmjerene ka RS i Dodiku, a ne svim liderima. 30 godina smo gledali predstave inacenja i sta nam je to donijelo? Gradjanima nista, politicarima milijarde u dzepu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa vakcinisite ga
Za krizu nije kriv Dodik. Krivo je moreeeee.
Dajte onda ga rijesite na jedan americki “demokratski” nacin …..ono tipa Milosevic , Osama , Chavez….pa da svi odahnemo
Svaka vam je na mjestu.
Da ste htjeli davno biste to riješili i ne bi bilo ovih tenzija ovako koliko je on kriv i vi ste jer to dopuštate.
Hahahahahah, stoji sve kakav je Dodik i to sve na stranu, al 🇺🇸 dobri je li hahahahaha #Majkemuganabijemkokazedasu🇺🇸dobri
Za krizu je kriva međunarodna zajednica a Dodik je postavljen da vam bude paravan.
BLA BLA BLA BLA BLA BLA
30 god vam se narod zali i obraca za pomoc da zaustavite agresiju Hrvatske i Srbije, da se zaustavi ponizavanje onih koje su pobili i izivljavanje nad onima koji su prezivjeli njihov genocid i vi ih gotovo nikada niste culi. Na godisnjice oplakivanja mrtvih organiziraju se feste. Dejtonski sporazum je unistio evropsku drzavu BiH i stvorio frankenstajna u kojoj se nacionalisticka Hrvatska i Srbija izivljvaju nad nemocnim muslimanskim zivljem jer im vi to dozvoljavate.
da nema srba davno bi bili u EU kratko jasno
hebo ga Dodik hoce plata leci danas
Za krizu si kriv direktno TI, ti si insistirao da Dodik i Čović budu u koaliciji. Vjerovatno je to sve vaš zajednički dogovor, kako vam vjerovati nakon svega.
napokon se Ameri probudili iz američkog sna,neka su rekli za Dodika da je glavni krivac za ovakvo lose stanje u Bosni i Hercegovini, Dodiče spremaj se za dugogodišnju robiju, biraj ko ce da te hapsi Sipa Osa Nato europol, CIA, FBI, dosta idu 95 godina,mora genocidna rs nestati u svakom pogledu.
ma kriva je trojka Niksic Konakovic Forto …
Idiota dodu treba zbrisati sa lica zemlje a i one njegove teabante koji ga slijede