Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li ona gdje se nalazi.
Sav napredni, bogati, demokratski svijet ( Skandinavci, Švicarci pa i Amerikanci ) samo u Putka, vojvodu Nikolića i Duduka gleda . . . Tamo je progres, napredak i blagostanje . . .!!!
Mrzim SDA ali ovo ne smatram svakako njihovim "aktom" već aktom iz prisile pod nadolazećim ratama prema MMFu i ostalim kreditorima. Što se tiče samog zakona, itekako je bio potreban da se "raščiste" veze sa komunizmom i socijalizmom, ovaj zakon je striktno kapitalistički po svemu sudeći, i to je ono što nam treba u jednom kapitalističkom sistemu. AKO želimo da se vratimo na socijalizam i komunizam, brate zna se kako se to radi, revolucijom. Ne može na izborima.
Ne trazite kredita pa zivite u svojim ljepotama koje ste stvorili! MMF ni pod koju cjenu ne treba dat kredit dok se SVE REFORME ne sprovedu. E aj sad!
Dijaspora je najavila zakljucavanje finasija isto ako se reforme ne sprovedu. U zdravlje!
Kada je amerikanac došao na godišnji odmor u Jugoslaviju i vidio sve svojim očima, upitao ga jugosloven, šta misli. A on odgovori: Vi ste pravi amerikanci.
Podrzite jos i Dodikov referendum,i dokusurite nas
Tesko nama cim vi podrzavate zakon o radu..
Mi smo presmijesan narod. Mi bismo eto da udjemo u EU ali necemo njihove zakone. Pa kako dragi narode? Kako? Bolje novi zakon nego ovaj stari. Pa moramo se i mi mijenjati. Zalite se na sve ali zato kad treba zakon novi uvesti e onda nastaje problem. Znate sta, ili nastavite ziviti po starom i nemojte se zaliti ili prihvatajte promjene.
ma briga uhljebe za državom, digni kredit i daj njima plate, oni doživotno zaštićeni i zaposleni, a oko njih robovi koji vraćaju njihov kredit
Boljsevi hajde SDA spinovac dosta te je uhljebe koje spominjes ovaj zakon se nece ticati ni dva grosa oni ce ostati dozivitno u upravi (jer ugovori na neodredeno ostaju) i primati plate koliko su im i do sada bile ( vec sam cuo da neke institucije su se pripremile dobro za ovo podigli platu za onoliko koliko ce im se smanjiti ) a uhljebi ne dizu kredit vec Vlada FBIH na celu sa SDA vec 30 god
PRIKAŽI ODGOVORE (29)