Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdravljam. Kada se ovakvi budu vise pitali a manje neobrazovani krenuce nabolje. U svim segmentima drustva i kod sva 3 naroda, spasce i tenzije koje politika i mediji drze evo vec 30 godina! Vrlo prosto.
Njen muz bio Kljujic a bio vodja HDZa-
Bravo. Ljep uspjeh.
Ljep!!!??? Tisuću ti nepismenih vukova Ontarija!!!
cestitke
Svaka cast naklon do poda.Pametni ljudi su se cijenili ex Yu.Nazalost slabo se danas cijene akademici,prof...Danas se vise cijene kriminalci,ubice,zlostavljaci.Da bude jos gore takav slajm se danas pozivaju na tv.
Ne spomenu profesorica agresiju na BiH i opsadu grada Sarajeva od Četnika!?
da je bogdom vise ovakvih na pozicijama svima bi nam bolje bilo, ovu zenu za predsjednicu BiH
Branislavu za prvu, ženu predsjednicu u BiH! Ne spominjite Ž.C.
velika zena !
cudi me da nigdje ne napisaste Srbijanka dobila nagradu....
To vas jos vise boli, ostala u svojoj pravoj domovini i gradu... Vama krestavi Nele "Bosanac", nama Akademikinja Brana "Srbijanka"...
plakacete vi jos dugo za neletom
I plan Filipovic Karadzic 1991 je predvidjao da Sarajevo postane industrijski i vojni centar Jugoslavije kojim bi da ga nije rah. predsjednik odbio bili bi svi skupa danas u EU. Ako Srbija bude imala iskrenih pretenzija prema EU bit ce nam svima bolje kroz neki novi ljudski Open Balkan prema EU..Hvala Vam na sirenju nauke i obrazovanja u BiH.
hebo ti Open Balkan Mater
Pravoj doktorici nagradu dodjelila doktorica sa Kobiljace
bravo
Jos malo pa k'o Sebija.