Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim vidim ovu frizuru znam koliko je sati
Ne sekirajmo se ljudi toliko...ovi uhljebi ispod sa komentarima, bez argumenata su SAMO UHLJEBI i NIIIIISTA VISE! :)) Oni NESTAJU sa prvim protestom i promjenom sistema.Ove godine zene vode proteste.Kujac cete shebat i IZSPINOVATI kao prosli put 2014-te! Tik Tak...Tik Tak...Ti Tak... vrijeme na vise satova otkucava! Jedan takav sat kaze : Nece vise niko uvrtati ruke BH zenama!Podrska zenama U CIJELOJ BiH! Svi za jednu JEDNA za sve!
Kako na meti policije godinama, kad je ona prva zvala policiju? I o kakvoj maski se nateze tamo kad ona ima antitijela od kovida?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pitam ovu aktivisticu čita li komentare građana i vidi li da javnost ipak nije na njenoj strani.Da ima imalo obraza nebi izlazila iz kuće .Ko si aktivistice misliš da možeš pišati po policiji i građanima iznoseći svoje frustracije i laži. Ti se dno dna ovog grada.
KO SI TI DA POZIVAS NA LINC??!! Tuces li svoju zenu?Mislim imas li sta da tuces?? ZNAMO mi vas, hebo ti nas! Razmisli jos jednom.. UDAHNI DUBOKO... OTPOR STOKO! OTPOR STOKO!
kurbetino, doći će dan kad ćeš krepat u mukama.
Podrška policiji, shvatam ovu isfrustriranu ženu, teško je njenog izgleda naći muškarca koji će pristati da ima sex sa njom
Jel ovo ona sto velica genocidnu tvorevinu, a ovaj Seher naziva Mordorom. Ista ona sto joj smeta sve bosnjacko i bosanski jezik, kojoj smeta dzamija i muslimani, ismijavajuci Bajram serif mubarek olsun, kojoj je 4S i Cetnistvo drago dijeleci ga na drustvenim mrezama. Na kraju, ista ona kojoj su bitnija prava migranata od njenih sugradjana. Duboko poremecene drustvene vrijednosti.
Ko ti trese kavez Nidžara?
pakistanac koji ju yebe ružnu i smrdljivu. dabogda krepala u mukama, guba jedna
Cinjenica je da je bila histerina i da je provocirala, tj. trazila vraga, ali isto tako policajci su morali po svaku cijenu ostati profesionalni jer pod broj 1, nije bila nasilna i nije pruzala otpor i nije im ugrozila zivot, a akone znaju kako, ima jedinica z apodrsku,jer tako gledamo da vec godinama rade na emisijama slucajevi X. Unutrasnja kontrola ce utvrditi cinejnice i ima elemenata za disciplinski postupak
svakog gradjanina koji bi se tako ponasao sa policijom bi uhapsili,ne branim policiju,ali ova zena je pretjerala i isla na to da je hapse da bi se pisalo malo o njoj
Tesko da se BiH ikad rijesi Kovida. Veliki je priliv ruralnog stanovništva u gradove i veca mjesta a svi oni nose sa sobom seodemagogiju, virusa nema sve je zavjera, lahko ćete ih prepoznati obično ne nose maske ili ih drže na bradi.
Nakaza. 🤡 Jesi udomila migranta?
Evoo jedva dočekala 5 min slave . Iskomoleksiranaa kebara , podrska policiji s kakvim se ludjacima sve susreće , krvav dinar
Ma puši kurac,BUDALO 🖕
Daj ba zeno,kome si ti bitna!?Eto,oni te legitimisali,vidjeli da si to ti,pa te poceli maltretirati!?Daj molim te!?Nego ti hoces malo medijske paznje..aktivistica nasa...
Dajete prestanite vise o Mindžari.
znači od ranije poznata organima gonjenja! na jagomir pod hitno!
Dragi Klix, da li mozete molim vas vi kao novinari istraziti da li jucerasnje postupanje policije je bilo po zakonu ili ne. Po mom poznavanju zakona, zenu opste nisu trebali uhapsiti, ali buduci da vidim u komentarima ima toliko (ne)znalaca, bilo bi lijepo da ih vi kao najcitaniji medij edukujete ;)
Ova pravi dobre lične promocije...