Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smiju srbima a reci :D samo po bosnjacima udarajte i trebate kad se za marku prodamo
Sretno moja BiH, vrijeme je za pobjedu🇧🇦💪♥️
Tačno kad traziš ovu tvorevinu od drzave na tablici da vidiš koji su oko samo od kraja pođe
jadno.
Onakvom igrom kao protiv Nizozemske gubimo sigurno. Moraćemo pobijediti da se bar vide 2 boda 3 mjesto nije sramota ali zadnje jeste vidjećemo večeras kako će biti.
Fina kvota je na Gruziju, to je sve što imam reći.
Koju cast ?! Vi ste bruka i sramota ! Cija je ideja uopste bila da idete na Euro ?! Sram vas bilo !!!
Čuj ideja? Pa ljudi su prošli kvalifikacije, kao i svi drugi. Nije niko poklonio našoj reprezentaciji odlazak na EP, nego smo se kvalifikovali, po svim pravilima.
nije sigurno da cemo bpojediti gruziju jer onda je izgubila jedno 5 razlike ili manje mozda od holandije
kaže selektor porazi su sastavni dio svakog sporta, nadam se da su njemu i pobjede sastavni dio svakog sporta
ovo je dno dna, bolje da nisu otisli, kada pogledas druge repke i borbu ovi nasi izgledaju kao amateri...
Gubimo od svakoga jer nemamo taktike, ubiše nas na brzi centar i iz kontri, a šta reći za napad koji kruži od centra presporo i dok se dođe na 9 metara već je pasivno, ovo je sve trener kriv i nestručnost... tako nam je i u fudbalu
Neuredjenost drzave i sistema se preslikava na sve sportske selekcije. Nema tu predisponjranih nacija niti fasizma tog tipa samo rad rad i rad. Mozes biti nedovoljno kvalitetan ali trcati i boriti se to MORAS, to moze svako, to ne vidimo i to boli.
Većih antitalenata za sport historija nije upamtila.
Bogami ovaj Klix pise dole o tim sukobima kao da prosjecni Bosnjo, Rvat i Srbendura (a takvih je 99.9%) ce kao razumjeti sta se dole desava. Jarane pa ispred rodjene im avlije ne znaju sahta i rupe napravit kako treba a ono bi da tabiri sta se dole desava, a ono i dalje ne konta kako ga rodjeni politicari handre vec 30 i kusur godina hahah.
oni cu čast izgubili na yellow kupu koliko ja znam, a da dobiju gruziju 30 razlike ne mogu se oprati