Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi prije rekao gol koji potvrdjuje zakone fizike, rotacija, sile, itd.
Ti sto objavi,s koje si ti planete slijetio na zemlju🤣🤣🤣
Ni da me takne
Ja se nadavao ovakvih golova iha ha.
Ljudi nogom zabiju gol s loptom koja je iza gol aut linije. Ovo s rukom mogu i ja. Lijevom!
Prvo, ovo i jesu zakoni fizike. Rotaciono tijelo pri dodiru sa povrsinom, ukoliko postoji znacajno trenje, tezi da promijeni smjer kretanja usljed nove sile koja na njega djeluje. Drugo, jel novinar prvi put gleda rukomet? Pa mi smo ovakve golove davali na treningu, jos iza gola.
Jos kad znas koliko se ljepila koristi u rukometu... A najbolja je izjava da prkosi zakonima fizike, ta kaze vise o piscu nego o dogadjaju...
Da, prkosi zakonima fizike za one koje ne znaju fiziku.
Mislio sam napisati nešto, al ovo tvoje sumira čitav članak...
Novinarska nebuloza bi bila kompletna da je još napisao da je gol postignut posljednjim atomima snage
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još jedan glup klix naslov
Ovaj udarac se zove "šabala".Ko iole prati rukomet je vec vidjeo ovo. Jedino sto se na snimku krece iz mrtvog ugla pa izgleda ne moguće ali je sasvim izvodljiv uz malo vise vjezbe.