Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek crknu dušmani, nek crkne Vico. Podrška Čeliku i podrška ljiljanu na grbu. Treba imati principe. Kad neko može imati šaharu i drugi trobojku zašto ne ljiljan ?
Sretno Čelik! Čekamo vas u PL
Sutra će biti 7.000 na Bilinom Polju što mogu pozaviditi svaki BH premijerligaš
Toliko na Grbavici bude svaku utakmicu
s obzirom kolika je Zenica i koliko Čelik ima navijaca opcenito trebalo bi da je na svakoj utakmici domacoj bilo toliko i vise navijaca
Svaka čast, samo naprijed
Smatram Zenicu dijelom svog identiteta ali mi bas smeta ta njihova bijeda koja ne mora biti bas tolika. Vidi mosta jbt. izjela ga korozija.
Robijašima nikad oprostiti skandiranje na Koševu - Kako su vam Markale-!!! Dabogda ispali iz svih liga Smradovi
Koji navijaci,tradicija je bitna Al eto moze i klis da ufura Al ce ispast i da udje,tako da nit sam za celik nit za klis Al svedno svakako Liga ce bit Karina jbg
E cuj opustosen zar niste malo bolji naslov mogli smisliti stvarno ste ograniceni
Pa doslovno je opostušen jer su ostali samo upaljaći i privjesci
treba FK Celik, a ne NK Celik
Odakle Čeliku pare da se takmiče u 1.Ligi Federacije.Bolje da puste Klis, četverostruki osvajač Kupa kupova
Volim Ljiljane i Ljiljan na grbu Čelika
Zenica je bas blentava!Treca liga a ovoliko interesovanje!LJILJAN NA GRBU...NEPROCJENLJIVO....
Nek crknu dušmani, sutra aBd u drugi rang se ulazi a uskoro ide i deblokada računa. Samo mi nije jasno zasto mnogi imaju averziju prema ovom klubu, Bošnjacima su izgleda drazi i Široki i Zrinjski nego Čelik, ali kako god, sa njima ili bez njih idemo pravim putem, ovaj klub će za nekoliko godina biti hit u najvišem rangu.
Navijam za Zeljeznicar, ali nema jake premijer lige bez zenickog Celika. Kakve su ekipe tamo zube lomile, to je cudo. Zeljo, Sarajevo, Celik, Sloboda, Velez, Jedinstvo.. kakvi ovi Sitiji i gluposti.
Sutra Klis pobjedjuje,kakav Cernobil,igraju opet kantonalnu ligu
navijači Čelika Robijaši poznati još iz bivše juge jaka navijačka skupina
Uzima Klis hladno