Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Najbolji domaci protiv najgoreg gosta - gost izrazit favorit na dan utakmice sa kvotom 1.6 a jucer kvota bila 3.46 2. Sloga ko da je dosla na neku revijalnu utakmicu sa manje od pola snage 3. Penal se ne mora komentarisati, momak koji puca penale punom snagom sad suta ko da zagrijava golmana. 4. Cocalic i faul - nema cistog minimalno zutog kartona samo opomena 5. Dokaz da je zeljo los je i pored ocigledno kupljene utkakmice jedva zabili golove. Tuzno zeljo tuzno
UEFA treba suspendovati oba kluba i savez, ovo je lakrdija.
Stid me skim dijelim grad, grad iz kojeg hajmo reci najveca buka sto se tice tjeranja saveza krece je ujedino i grad ciji dio kupuje utakmice da bi opstali u ligi . Reintegrisani smetljari nas je stid je li vas?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nekad se kupovale titule sad opstanak e moj Željo
Kakvi jadni komentari razočaranih paćenika koji se nadaju proslavama Željinog ispadanja. Džaba se nadate!
Jagodic dao Zelji da neispadne...Hvala care
Hahahah uzeo pare kaze morat cu se preispitat e moj Jagodicu bobicu
Jedino Posušje nema nijedan poraz u zadnjih pet utakmica. Bravo!
Željo i dalje ima ogromne šanse za ispadanje.
Ovi koji misle da je željezničaru namješteno mislite li stvarno da bi im neko namjestio a oni grcaju u dugovima.Prije će biti da će im namjestiti da ispadnu.
Vicine pudlice
Ma prodo nam Ziljkic taktiku 😂
Tek kad vidim koliko kmeče pitari po komentarima vidim koliko si velik Željezničare 🔵⚪
Koliki je velik jedva stane na premijerligašku tabelu.
Pitanje za ove realne navijace Zeljeznicara "da li vas je stid sto se Zaljo doveo situaciju da se bori za opstanak u vjerovatno najlosijoj fudbalskoj ligi u evropi i sto na ovaj nacin pokusava izboriti opstanak"
https://sportsport.ba/fudbal/husic-svi-znamo-kako-je-sarajevo-osvojilo-titulu/187195
I vico ima taktiku. Zavadi pa vladaj. Uz domace izdajnike, to mu i nije tesko. U derbiju mozemo ocekovati sudiju u plavom dresu. Aaaaaaahahahahahaha... Bice dzaba!
jado vlagodić novi trener ljelje uskoro opširnije
kao Zeljovac kazem da je ovo kupljeno!” ! jedini panetan potez uprave
Kupljeno 😂😂😂😂