Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čist crveni, Barsa bila bolja ekipa do tog crvenog. Araujo je mogao i pustiti momka da ošuta na gol, možda i ne bi zabio. Ovako je dao pobjedu Psg-u.
Ja sam covjek koji ocima ne mogu Barcu. A ovo nije za crvenog. Ovaj je samo cekao da ga ovaj dotakne da padne. Ali karma je kucka. Pa makar i u finalu
Arajuo,Cocalic za bogate
Da li bi Hobiti prosli da nije bilo crvenog to nikada necemo saznati. Ono sto znamo je da su, nakon opravdano pokazanog crvenog, ostali sa 10 igraca i izgubili 1:4. I ispali.
Crveni jeste odlučio meč, ali je opravdano dosuđen, možda je bio i penal. A što Xavi-ju to ne odgovara to je već druga stvar.
Istina da bi katalonci prošli da su ostali kompletni ali istina je i da krivac nije sudija nego araujo koji je opravdano dobio crveni karton.
Ovim izgleda ne smijes dijeliti crvene kartone, al da da navikli su na to "Negreira" odmah placu kao najvece peeecke, al iskreno dno dna bi bilo da ovakva ekipa udje u finale, zrijeb im je takav bio da bi bas mogli se lagano naci u finalu.
Xavi: "Inace ne pricam o sudijama..." hahahahahqaahahahahahahahahaahahahah
Nikad ovo Realu nebi bilo suđeno, niti bi tko pričao o tome, ovakvih situacija ima na tone, svaku drugu utakmicu Carvajal gura kao zadnji igrač napadač u leđa. Sumnjam da bi se PSG sviralo na drugoj strani, kao što nisu svirali na Gundoganu, isti intenzitet, udarac po nozi i saplitanje, tendenciozno suđenje, sudac tjerao neki svoj inat, PSG 11 na 11 u dvije utakmice poprilično nadigran, Barcelona dosta ubojita i direktna prema golu.
😂 😂 😂 😂 Nek si nam otvorio oci 😏 Jesil mogao spavat sinoc?
Jel ovo Nedim nije mogo spavat il sta?
Čuj izmislio…a ti se umislio da si trener !
Nije problem u crvenom, nego problem je sto se stvorila euforija koja im je bila nepotrebna, kao dobili PSG u gostima... a ovi ih isto cekali jer su znali ( PSG ) sta rade...
budi gospodin, cestitaj protivniku.
Kako kad Barcini igraci se okupe oko sudije i zbog dosudjenog auta za protivnika... To im je dio igre, stvarati pritisak na sudiju
ovo nikad ne moze biti samo zuti karton...ako je faul, a jest, onda je crveni...zadnji igrac...pa se ti materi izvinjavaj nekulturni stvore. dijete sam morao u drugu sobu poslat
'Inace ne pricam o sudijama al sad moram'. Pa ja sam te cuo vec par puta, i to ista ti prica
Nesto se ne sjecam da si se zalio na sudiju 2009. nakon utakmice protiv Chelseaja u Londonu.
Crveni za Van Persija u finalu LS...Ako postoji ekipa koju UEFA gura to je Barca. 3 od 5 titula su im navukli protekcijom.
Cist crveni, rekao bih neiskustvo Arauja. Ovo radis kad vodis 1-0 i ako je 10-15 min do kraja. A ne na dva razlike na pocetku utakmice. Bolje da je psg dao gol, manja steta. Ali treba donijeti odluku u sekundi. I da, da je ovo Getafe, bio bi zuti, ovako PSG…
Ima puno pravo. Mislim da je sudija izbacio Barcelonu.
Predi ti na gledanje klikera ili bacanje pogleda u dalj nije fudbal za tebe
visca el Goražde visca el Federation BIH
Višća igra u Turskoj.