Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je "utjecajni", 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hansa Roštok umire za njim a moze i Herta :D
momku je definitivno vrijeme za veliki klub i samo naprijed Ermedine 🇧🇦❤️
Ja ne razumijem. Ovi svi nesto solidno igraju u svojim klubovima, golovi, kapiteni. Kada dodju da igraju za reprezentaciju, katastrofa. Svi do jednog.
Za Bayerna igrač!
Leverkusen ili Dortmund klubovi za njega
Ostani gdje jesi i budi zadovoljan... ne znam što im treba da se odma umišljaju i prelaze u klubove gdje će grijat klupu (a igra u klubu konstantno, daje golove...)
glup si, eto da si ti fudbaler ne bi zelio otici u bolji jaci klub?
Frankfurt je trenutno na 6 mjestu, Augsburg na 8. Ta promjena nema velikog smisla za Demirovića, jer je u Augsburgu i kapiten. Sa 26 godina može za potpiše dobar petogodišnji ugovor i to će uraditi u nekom ekonomski jačem klubu. Bayern ili Dortmund ako hoće da ostane u njemačkoj. Inače Engleska liga.
Da mu je nekako u Borrusiu,nemaju napadaca kako treba,vjerujem da bi dole glat 25 golova u sezoni dao,a i borio bi se tu i tamo za trofeje + Terzic trener:D