Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slab United, još slabiji sa plačkom CR7
Pratim ManUtd od kad znam za sebe ali jos uvijek je ovo tanko. Ok nakon dva poraza dvije vezane pobjede se moze nazvati jednom vrstom izlaska iz krize ali ove ekipe je United prije rjesavao sa dva - tri komada u prvom poluvremenu. Ima tu jos posla mada 3 boda su 3 boda.
Slabo je ovo jos iskreno
U Engleskoj sad svi klubovi imaju pare. Svaka pobjeda je dobra. Ljubomorni buzdovani idete pod mač Bato! Kraj priče
Daleko od neke leprsave igre sto rece komentator na kraju utakmice ali bodovi se pikaju. Ima tu jos puno posla ali stvari idu na bolje polako.
2 poraza pa 2 pobjede su definitivni izlazak iz krize? Da ne pricam da su obe pobjede mogle isto biti remiji ili porazi, obe su bile uz jedan gol razlike i dosta srece. Nece ovaj United iznad 6. mjesta biti u maju.
Ako je za vjerovati vama Klix fudbalskim ekspertima, United bi trebao završiti u zoni za relegaciju, kako sad ovo?
Kakav trofej za United, cak su uvezali 2 pobjede, osvojit ce ligu prvaka sigurno! ah da … 😂