Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv Finaca pustiti momka da igra od prve minute..
Momak je dobar i perspektivan igrač i ne treba odmah da ga dizemo u nebesa.Vrijeme radi za njega,pustimo ga neka se usavršava došao je u pravu ligu!!
Od prve minute u kvalifikacijama.
Vjerovatno ce umjesto njega zaigrati golgeter iz HNL-a... Valja ga prodat... SAVEZ NAPOLJE!!!
bravooo samo tako nastavi
Tako je, momcino. Sve cisto k'o suza. Ipak, otresi prasinu. Bosansko smo plemstvo.
Svaka cast. Demirovic gladan golova. Vidi se odma.
Mali je pravi igrac, gledao sam danas utakmicu, ima sve, a sto je najbitnije dobro se snalazi pred golmanom. Ipak on nije srusio Bayern, vec njegov tim.
Evo igraca za repke u narednih10 god Uvijek iskrsne neka zamjena za postojece. U ovom slucaju dobra zamjena za Dzeku. Imamo mi talenata dovoljno, netreba brinuti
imamo mi talent za sport al nam je organizacija očaj, savez je problem
svaka cast demirovicu, trenutno je definitivno medju 20 ako ne i 15 najboljih napadaca Bundeslige a jos je i mlad tako da se mozemo nadati da ce bit jos bolji...izabrao je pravog kluba!
Momak davno zasluzio nastup za A repku, al jok naši idioti pametni znaju oni