Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konto sam igrat dvicu, ali sreca nisam
SUDIJA NAJGORI!☝️☝️☝️
Nisam gledao cijelu utakmicu ali ako je ono penal sto je Velezu sviran onda zaista nema svrhe ni da se igra nogomet u BIH
O čemu pričaš ti bolan? Sad ti nema svrhe da se igra fudbal u BiH. Kao ti iznenađen tek sad sudijskim odlukama.. Da li si možda pogledao ovu sliku u članku gdje igrač Širokog prima loptu rukom nakon čega je isti postigao gol? Nisi. Ali si došao da kažeš kako nije bio penal. I da nije bio penal, a jeste, pošteno bi bilo i da ga izmisli jer je sramota da je ovaj prvi gol Širokog priznat kontaš? Sudija je navlačio Širokom i to svako imalo razuman je vidio.
Mora Doboj u Evropu.
Evo nije zvonic igrao da vidimo sad razlog ove iskusne komentatore