Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god gledamo čiji je bošnjački, srpski ili hrvatski klub ovde nema napretka u fudbalu...
BiH Liga od osnivanja pa sve do danas po statistickim podacima, od treniranja, uslova za odigravanje tj kvalitete stadiona i budzetom je kao Engleska Liga iz 1902 godine, zaostajemo samo 122 godine
Ovo bi imalo smisla da nije činjenice da su Leotar, Borac, Široki na svakom nastupu za Ligu prvaka, a Željo, Sarajevo i Zrinjski u svakom izuzev jednog izlaska, ispadali levati od ekipa sa amaterskim igračima, tj kuharima i konobarima iz Lihtenštajna, Luksemburga, sa Malte. Dakle i od ekipa sa mnogo manjim budžetom i lošijim uslovima. Glavni razlog za to je igranje u namještenoj ligi. Eno Borac imao i više para i bolje igrače pa ih vidiš da se glupiraju jer su navikli na štelovanje.
Penal u 90 + Dobro funkcionise partnerstvo Dodik /Covic 2 hercegivacka i 2 Rs kluba prbi u kupu i ligi FEDERACIJA nece izaci u evropu
StarMOn U mišiju rupu , mali mekinjašu. Kad ti je musliman zaigrao u Širokom Brijegu ?
Široki igra u Evropi ako nije 15 godina već, onda je bliže 20. I u svim tim godinama nije napravio ništa. Nije Široki jedini, ali je jedan od glavnih prestupnika. Razlog zašto BH klubovi propadaju u Evropi je generalna nesposobnost igranja u nenamještenoj utakmici onih koji izađu u Evropu. Nije tu problem kvaliteta, eno Borac je ima po igračima, ima i pare, ali igrači u ligi se bukvalno šetaju i gledaju u suca, ne paze na ofsajd zamke i udaraju kao debili jer znaju da im se šteluje.
Velež ove godine ko Široki lani. Prvi dio sezone dosta dobar, onda raspad sistema na proljeće
Nemoj biti smiješan, Veleža je "krenulo" kako je došao Nikšić za premijera, to je javna tajna. Baš zato što se klub vezuje za politiku biva i uništen kad politici više nije potreban ili kad dođe druga vlast. Primjer Željo danas i Velež "sutra". Izlazak u Evropu je uglavnom režiran za svako mjesto u istoj, ako Velež ima dovoljnu zaleđinu onda će i izaći, a ostalo se srede i "kvote" u rukovodstvu saveza.
Velez skoro gori od sarajeva, gube od seoskih ekipa kao od sale. smijesni
Ove godine ocajni Siroki izbacio rodjene koji su ocito u padu forme.
Pi...ke suljic jedan veliki idiot jos nije naucio aut izvest Zugali na zvonica jedini srcem igra svi ostali zbog plate
Da su četri tzv bošnjačka kluba u polufinalu bili to bio lopovluk kladionica tada vjerojatno nebi bio....Bar nekoga pobijedite pa cete biti ...Kada je pobijedilo Sarajevo Velez Zeljo vani?
Ti očigledno nemaš pojma i ne pratiš kad pišeš kada je nekog Velež pobijedio vani, a igrao protiv oba objektivno favorizovana kluba iz jačih liga i izbacio ih u jedinom izlasku u Evropu prošli put, ispao od AEK-a koji je daleko jači i od Dinama koji je bio svemirski brod za ostale u ex Yu u toj godini. Isto za Želju i Sarajevo. Zrinjski od ostalih jedini zapažen nastup u Evropi u sve godine imao je prošle godine. O čemu ti?
I da se razumije, prvaci BiH uz izuzetak Zrinjskog prošle i nekad davno npr Želje su u 20+ godina redovno ispadali od amaterskih ekipa u borbi za Ligu prvaka. Davno se čekalo na bilo kakav iole dobar rezultat još od Željine bar jedne obrazli utakmice sa Newcastle-om i nastupa Sarajeva u jednoj utakmici protiv Turaka. Sve ove godine neki Leotari, Široki, Borci svaki nastup blamaža, kao i Zrinjski do prošle godine.
Eto Sloga Siroki Borace Zrinski Dodikovi i Covicevi kulibovi haraju Ligom koj se zove kladijonica!? Sport nemagu bez korupcije zalostno seljako ponasanje,!?
Hoće li i Vehlež sad slati pisma institucijama?
@PligaNET dežurni lajavac kako ti ne dosadi, vazda ispadsas, ne cvjetaju ni vama ruže.
Ovo s Veležom već uveliko smrdi na nešto drugo osim fudbala.
Ovu sezonu treba skroz zaboraviti. Nigdje nijednog probosanskog kluba. Dabogda da Velež uspije i treći ostati...
Ne treba. Nikad bolja sezona
A jeste se nakotili na sarajevskom portalu....
Jedna muška,fer i korektna tekma...od 0:2 do 2:2,i još fulneš 3-4 zicera...jbg,kad neće neće..Veležu sretno u nastavku prvenstva a dječacima iz Lištice sretno u polufinalu!
Kompleksaš