Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTINSKI PATRIOTA. NECU NIKAD ZABORAVITI NJEGOV DOLAZAK U JAKNI ARMIJE REPUBLIKE BOSNE I HERCGOVINE.
ponesi zastavu od Bosne Barbareze 🇧🇦❤️
Ma ja, nema veze sto nema sata radnog staza kao trener.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sretno kralju..
kockar nažalost
ponesi zastavu od Bosne Barbareze 🇧🇦❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo.ako se bude trudio svaki dan radio na tome da BIH igra dobro i da se plasira na neko takmicenje on ce uspijeti, dakle rad rad i rad barbarez trud !
Pljuvali su Nenada Markovića, pljuvat će i njega.
Nije sto je nas,al' je najbolji.
Barbarez zabija protiv Belgije A Topalbećirević evo noci evo ludal!? Docekali smo da Barbarez i Spaha da vidimo kako ce biti Reprezetacija!?
Makar će biti autoritet mladima koji nadolaze u A repku,sretno legendo.
nece jos dugo biti idol nacije... mogao je ostati legenda. ovako sa lozim timom i bez iskustva... lose ce zavrsiti
sretno legendo 🇧🇦
Eh ovo mi je najbolja vijest o reprezentaciji jos od odlaska na svjetsko.Bravo!!! Mnogi ce reci da Sergej nema iskustva,ovo ono,ali cinjenica je da nama treba ovakav covjek,patriota,motivator istinski. Mi nemamo pare da platimo pravog strucnjaka,niti bi neko htio da uzme ovu malu,komplikovanu zemlju. Zato mislim da treba dati sansu i ovom covjeku,jer doista je zasluzio.
Dobro nam dosao kući kapitenu ♥️🇧🇦♥️🇧🇦♥️🇧🇦 Gosinama smo cekali ovaj trenutak... Neprocjenjivo... SERGEJ BARBAREZ
Svi su dobili krug da provozaju reprezentaciju pa i oni koji nisu nikako zasluzili. Barba je bar zasluzio.
Odmah poceli covjeka pljuvati,ja neznam ko bi vama bio dobar selektor... ako ste toliko pametni hajd ga nadjite... Barbarez brate sretno!!!!
Nece mu biti lako
Sramotno je to,da osim "klixa" nijedan mediji nije prenosio press proslavljenog i dokazanog patriote S.B. i da su im preči kriminalci i crnolistaši i poslušnici od Bakira i Dodika koji uništavaju ovu zemlju.Barbi i njegovoj ekipi sretno.
SERGEJ SERGEJ SERGEJ BARBAREZ!!!
iz greške u grešku zašto Petevu nije ponudjen novi mandat