Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FK Sarajevo sada mora zabranit svim uposlenicima kluba učešće u radu saveza, i reprezentativnim selekcijama adminisracija, doktor, fizioterapeuti i ostali.
Kuću ulažem na zvijezdu 09 protiv borca. Borac će izgubiti! To je naša stvarnost😂😂😂
Komedija od lige u kojoj fudbalski klubovi igraju nogomet.
Liga za košpicare.
Jesili Mateo kupio gipsa ? vjeruj trebat ce ti !
Zrinjski danas pusta zelji
Uzima zeljo 100% danas zapamtite sta sam vam rekao,Zrinjski ce svakako 2.zavrsiti jer su se tako dogovorili sa Vicom a sad umjesto zelje Vico napada Sarajevo svim silama da ga izbaci iz lige,plus ide -12 bodova uskoro.
Znaci to vam je prica, svi se dogovadaju s Vicom samo preposteni pitari nebi nikad. Ma ja baaaa
CIRKUS i MAFIA liga pocinje 😂😂😂😂😂😂
Cirkus Liga !
Peljto počesto sudi kad Sloga igra, bilo je sezona kad je samo finale kupa sudio.
Zrinjski će pogurat Želju prema Prvoj Ligi FBiH....
1921/1922: Sastav RŠK ŽELJEZNIČAR ; PAMETNOM DOSTA Roster: Adolf Šmit, Stefan Cicvol, Josip Šebalj, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc, Ivan Pavičić, Franjo Cvelfer, Vojislav Banović, Aron Levi, Dušan Greši, Ivan Dunkl, Ivan Kale, Ludvig Leple, Milutin Egić.
Sarajevo Gosk 0-1 prekid u 88 min.
Tim Halama se dozvoljava da igraju poslije onog napuštanja utakmice, oh da, oni su vazda bili režimski tim, otkako su rasturili Želju da bi napravili tim koji će se zvat' FK Sarajevo da bi se oni papci političari mogli zvati Sarajlijama, jedini način da prekinu sa svojim seljačkim porijeklom. Tako i danas...
Imas Vicinu prciju, koju nikom ne date, pa bujrum tamo.
Znam da ne smijete Vici ništa prisrat, ipak mu dugujete brdo para. Sad ste samo njegovi kerići.
Da kojim slucajem, Bozijom voljom, sticajem okolnosti, nikad nije pocela. Zabraniti ovo unistavanje onog divnog osjecaja da je fudbal i nogomet divan i ugodan sportski dogadaj za obitelj, familiju, porodicu i jednu kompletnu drustvenu zajednicu