Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa kako jepropao na brzinu
Hoce na Foru da se vrati u Romu
Ističe mu ugovor za dva mjeseca a nema konkretnih ponuda pa sad se dotakao prošlosti.
tebra Roma i jeste za njega ako cemo realni bit nas je al to su cinjenice
ŠERIF KONJević j... te ON brizonja kao i TI
ma ti si katastrofa od igraca
ubleha
Uporedis Modrica i Pjanica.Na istoj poziciji igraju,jedan maestro,a drugi truba.
Tebe je najbolje razumio Šerif Konjević 😂
Tvoj malograđanski duh je kriv za mnogo toga, al ti to ne razumiješ !
Dao ti je Koeman (koji je totalna debilčina) šansu na početku par utakmica i nisi ništa pokazao, nisi mogao luptu da gurneš u kazneni, nisi mogao živog zida da prebaciš iz slobodnog. U odbrani te nije bilo. Samo si čekao da ti Messi priđe na 2 metra i da njemu dodaš. Klubovi poput Reala i Barce ne trpe više od 3 loše partije.
oj ublehasa, et svi mu dobri
Jeba ga Šerif Konjevic.
jesi nas Pjanke al nisi ti za Barcelone mora se realan bit a sto se tice koemana on je najgori trener u historiji Barcelone
Za informaciju pogledajte Pjanićevu statistiku u Barci i sve će vam biti jasno...frajer nijedne asistencije nije imao za 3000 minuta a o golovima da ne govorimo...i Koeman je bio u pravu kad je govorio da Pjanić ne igra prema naprijed veće samo dodaje loptu najbližem igraču..uvijek su drugi krivi...
U pravu je za Koemana, totalni parmak, dotuk'o je ionako losu Barcelonu. Procitas komentare prevara od igraca, pa ne mozes biti prevara u Italiji i zavaliti 45 golova i imati preko 80 asistencija. Mana mu je sto je potanak u defanzivi.
Sam si kriv, nesreco.
Za neuspjeh si iskljucivo jedini krivac ti sam i niko vise , Barca te samo razotkrila , igra prvom do sebe ti je mogla prolazit u Italiji gdje se vise forsira odbrana , a kad si dosao u klub gdje treba trcati napad - odbrana , gdje treba povuci kontru i gdje dodavanjima trebas napadacu stvoriti sansu nestao si sa fudbalske scene , tvoja igra u reprezentaciji sve govori.
ti znas
Pogresne odluke....nista drugo