Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazlagić je igrač saveza, Vicin pushikurac, moralno dno i karakterna spodoba. Isto kao i Hasan Nanić, asistent koji prvo nije digao ofsajd jesenas u BL, pa je bio saučesnik udruženog zločinačkog poduhvata na čelu sa Mateom Musom i onda sinoć glavni akter faulova i kornera ispred istočne tribine. Sram i stid da ga bude majke koja ga je rodila i oca koji mu je prezime dao.
Nema taj ni oca ni majku! Vico ga iz eprevuete napravio.
Mirza Kazlagic je privatni sudija Irfana Durica koji je godinama radio lakrdije po 1. Ligi FBIH i krojio prvaka, a kad je Vici zatrebalo, prebacili su ga u Premijer ligu. Irfan Duric, s druge strane, je Vicina k**ava, izdajnik, i glavni razlog propasti reprezentacije i Premijer lige. Otkako su se on i Vico sjaranili, Bosnjacki klub ne moze biti prvak, a reprezentacija ne moze ni Luksemburg pobijediti.
Kao navijac Zelje mogu samo reci da je ono sramota i bas pretjerivanje koliko se sviralo faulova za Borac bukvalno svaki kontakt dok teze prekrsaje igraca Borca sudija nije svirao.Zato Borac koliko god imao dibru ekipu nemoze u Evropi da nesto uradi jer u nasoj ligi igraci naviknu na pomoc sudija i onda kad ta pomoc izostane oni nemogu da se snadju pa ispadnu od amaterskih ekipa
DaBogda nemo srece Kazlagicu ni ti ni tvoja porodica..evidentno grublja ekipa bila Borac,mnogo jace u duele ulazili al njima se nije svirao faul..pu majku ti Cazinsku pokvarenu prodanu..
Kad budem vidio da Sarajevo igra dobro a sudija koci onda ima smisla ,imali smo protiv Zelje dva igraca više i opet ništa ,Ni šuta niti centaršuta...Sudije Su zlo Ali naši igraci i treneri nisu vrijedni Plate Koje dobivaju !!!
Šta je ovaj uzeo para na prvoj ligi federacije nemože zaradit nijedan igrač u premier ligi.svi to znaju i opet ga prebacili u premier ligu..podobnost u ovoj državi je kljuc uspjeha
Mirza Kazlagic je privatni sudija Irfana Durica koji je godinama radio lakrdije po 1. Ligi FBIH i krojio prvaka, a kad je Vici zatrebalo, prebacili su ga u Premijer ligu. Irfan Duric, s druge strane, je Vicina k**ava, izdajnik, i glavni razlog propasti reprezentacije i Premijer lige. Otkako su se on i Vico sjaranili, Bosnjacki klub ne moze biti prvak, a reprezentacija ne moze ni Luksemburg pobijediti.
Trebaju nam odmah priznati iz Saveza - prodaja je liga Borcu ... Onda bismo gledali samo od 2 pa na dole. Ovako ne ide vise
Koliko vidim ljudi su imali veci posjed lopte, vise udaraca u okvir gola. Realno, nadigrali su Sarajevo. Unutar fk Sarajevo stvari odavno ne stimaju. Minute dobijaju babini sinovi umjesto talenti.
Normalno da će te nadigrati kad ti ne daju centra preći.
Da su gledao utakmicu znao bi što je tako. svaka dva minuta ti svira fazl i oduzima loptu. Suprotnoj strani dozvoljava sve. Daje kornere koji to nisu, sudi faule oko 16 itd. Čudno je da nismo izgubili. Frajer je za zatvora.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sudija je jad prodani, liniske sudije su za haga. Cazin, ljuta krajina i proda se jednom krmetu Vici. Kazlagić je ljudsko smeće to je evidentno.
Nema vlaha dok ga Fata ne rodi.
Brena žuti dobila
Nije mi jasno zašto tolika MRŽNJA prema FKS a ujedno i glavnom gradu od tamo nekih nazovimo ih sudija ili je to ta ljudska pohlepa za sitnim finansijama kojim pojedine sudije dobiju po"""naredbi "" prvog u FS. Nadati se da promjenom selektora i napokon smjene Misimovića dolaskom Spahića da bi oni mogli donijeti promjene jer nek zna prvi u FS da ničija nije vjećna svemu dođe kraj.
ama ja sam navijac sarajeva samo se nesto zalimo imamo najplacenije igrace i stalno neko protiv nas zeljo dva igrava manje pa jedan pa opet neznamo dati go sad preksaji a ako pogledate suteve prema golu i u okvir gola sve vam je jasno ko je bolji fujjj
Bio je penal za Borac i to spomenuti. Povlacenje za dres u sesnestercu.
Prijatelju svaka ti cast za komentar.... ziv i zdrav bio....
Ovaj je u 1. L. Federacije masakrirao Tošk vazda. A najviše protiv Olimpika. I još se cudite?
Vidjelo se da sudija nije bio sav svoj u zadnjoj sekundi svira prekršaj Sarajevu kojeg uopšte nije bilo i za malo da Borac da gol.