Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati od cetnika,najzatucaniji narod na svijetu
Bulevar. Bosnjak brzinski rijesi cyber napad kao ARBIH cetalje na Vozicu.
nemojte samo kmecat za meleon jasenovackih dari
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Vojvodini žive najveći srpski nacionalisti, jer su Vojvodini masovne naselile izbjeglice iz Hrvatske, kao i došljaci iz Republike Srpske. Njih južno od Beograda ima veoma malo, bukvalno zanemarljivo. 99% ih se nastanilo u Vojvodini i Beogradu. Tako da je ispalo da su ljudi južno od Beograda manji nacionalisti a to je u stvari istorijska Srbija, za razliku od sjevera.
Tačno tako
Imaju turcizama vise nego mi Nije malo 500 godina
Vojvodina je bila Habsburška monarhija. Turska tvrđavica Belgrad u malom Smederevačkom Sandžaku bila na liniji razgraničenja. A onda 1818. Robbovi Servi postali prvi put grupa/narod, a Smederevački Sandžak postao Servia, zemlja slobodnih robbova. Promijenili V u B postali neki izmišljeni serBi. Prešli na bosanski jezik 1888. s bugarskog, a 1915. objavili Londonu da više nisu Servia nego SerBia. I kao seljančad odjednom neki ''srBi'', izbacili i E.
Kvragujevac
Prokleta srpska djeca puna su bošnjačke sperme..........
Kad su neki Srbi poceli sa šovinizma plate, penzije i zivotni prostor su im se poceli skupljati. Batali nacionalizam. Nikad nikome dobro donjeo nije.
Ustašše i Balijje spominju znači sada i oni kao Grobari i Delije u svakoj drugoj utakmici! BOLESTAN NAROD!
Republika Bosna i Hercegovina
Definitivno primitivan narod.
Jos malo pa ce stati pod sljivu kad se i Vojvodina odvoji 😂
Šaka genocidnog jads
jada
A ne smata im Bošnjak koji je dao gol za pobjedu mađarske Vojvodine.
Vojvodina je naseljena pravoslavnim cobanima iz tzv RSK i tzv RS.
Autohtoni Vojvodjani su dobra raja
Neka to pridodaju svojoj dokumentaciji u UN-u kad ih do kraja pretresu i okače na istorijski stub srama , a onda neka kukaju kako ih neko drugi etiketira.
Ne znam što pišete vijesti iz stranih država ..nije neka vijest