Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi vala Lešinari ko iz Pionirske doline
Sad Oni htjeli ispasti mangupi kupljenim titulama,Niko ne voli Turke iz Banja Luke ,imali smo Mi Radovana i Faruka Ali vi jarana Vicu za kojeg je Fudbal nepoznata nauka !!
Pa dooodi druze, kuda ides 🏃🏃
Tko je sledeće godine po redu da bude prvak, zabrojao sam se
Kunama sa Šugavice se realno ponjake u usta.... Vico obeć'o licencu i Jug.....
I šta kaže vico na ovu četničku poruku, hoće li se oduzeti bodovi borcu!?
Jesu li to oni lesinari sto ih je doslo 13 u sarajevo na proslu utakmicu. Muda im ostala kraj klavira u Banja Luci
Haha dio klupske historije koji se ne moze izbrisati
Sjeme vam se zatralo bolesno
Realno dobar prc!
Dzaba, jaka im je ova. Sarajevo je na svoju zalost udomilo, i na platnu listu stavilo mnoge monstrume 80tih godina proslog vijeka. Ne vjerujem da je mnogo naucilo od tada. Ziljkic kapiten je najsvježija slična naivnost u Bordo kalendaru. No, za Borac smo i dalje Hala Madrid.
Bas ti je glup komentar, realno... nadam se da nisi uvijek ovako glup
Ja jesu vam ga ZABILI, AL JUNACKI... JB VAS LESINARI SAMO TAKO, I VI SE PONOSITE KLUBOM ONAJ KOME IME NECU DA MU IZGOVORIM VAM BIO PSIHOLOG, ZATO STE TAKO ZADOJENI. JEDAN JE ZELJO PONOS BIH I SARAJEVA, CIST KAO SUZA.
auuuuu onda ti nemas pojma o Zelji i onim sto su po Kuli stimali bubrege neduznim ljudima
Ne provaljuj se
Da vidimo sad disciplinsku komisiju, hoćel biti drakonskih kazni, oduzimanja nodova?
Traktorijada
kupres dovoljno je reci
Dosta simpatično za navijače kluba za koji su do prije dvije godine upozoravali sindikati fudbalerkama iz Srbije da se ne potpisuju ugovori jer ne plaćaju nikome ništa. Direktno na budžetu bijednijeg entiteta, pare od ubogih penzionera sa 120 eura penzije se pumpaju u “Velikana iz Platonove”. Ali otići će i kokaindžija-sestrić sa čela saveza. Tada ćete zonu igrati.
Ne znam koja je ovo navijacka grupa, ali najjaca mi je ona grupa UNCUT, kojoj je PRADEDA Hrist uzdanica, koji je OSUNECEN na 8. dan. No sto je tu je, STURO je ZNANJE! Sta djeca znaju sta je BIBLIJA i ko je bio i kako je PRADEDA Hrist radio! Niti mu je Hrist ime bilo! PRADEDA Yeshua!
za ovo su Upravu ! U Komunistickoj Umjetnoj Tvorevini FK Torpedo Karadzic je bio Glavni