Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo svet gde mi zivimo? 2.5 mil. za lecenje bebe od 8 meseci a ti fudbaleri sto daju pomoc prime godisnje nekoliko miliona. Treba neki meteor da nas pocisti.
Ili sjeverna korea da raketira😀
@DjangoCost Bravo na Cometaru.. Nist dok se to ne desi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I onda se čudimo sto nam je ovakav vakat dosao... Da bi spasili jednu bebu koja nije ni kriva ni duzna treba da se skupi par miliona, ako ne skupi roditelji pod velikom traumom ostat zivota... TOLIKO JE MOĆNIKA NA PLANETI , SVE TE OPERACIJE I TABLETE I SVE TO OSTALO ŠTO IDE UZ LJEČENJE TREBA DA BUDE BESPLATNO!!!
Mogli su njih trojica to sami platiti, vecina je komentara, sigurno da jesu, a znate li vi koliko je Gavrila na ovoj kugli zemaljskoj, nazalost? Pa ljudi otvorite li vi facebook ili neku drugu drustvenu mrezu ili portal, nema dana da se ne trazi neka pomoc za nekoga, opet nazalost. Nemojte uvijek pljuvati po tim ljudima.
Ma šta vam je ljudi, znate li koliko Messi i ostali imaju rodbine, komsija, prijatelja, bolesne dece, sirotinje i svega oko sebe koji ih vuku za rukav, kad bi dali i 1% od trazenog ostali bi bez cvonjka, neka svaka mu cast, zaista se ponekad cudim koliko su Bosnjaci naivan i emotivan narod.
Kljucne rijeci: Messi preko Pjanica...
Umjesto da konkretno pomognu oni daju dres na licitaciju. Dres koji kosta realno 50 eura a drugi ce da plati a ovi ce da poberu slavu. Do kad ovako?
dobro je i to, hajvan bi neki za licni mesijev dres svakako dao 50.000, ovako spoji se ugodno s korisnim
Treba i mesija i pjanica i ronalda tjerat da iskesiraju mineli sve i jednu valutu sa racuna koje posjeduju
Majice, trake ok za suvenir nekom ali momci parama pomozite a ne klupskim rekvizitima
lijep gest ali kada znamo da vecina tih "zvijezda" potrosi milion na auto ili privatni avion... njima dres ne predstavlja nista osim licne promocije i tekstova na drustvenim mrezama, a spasiti djeciji zivot od njih bi, umjesto kupovine luksuzne igracke, ucinilo prave heroje
Kakav Miralem,nikakve veze! Vazno je javnosti poslati ciljanu poruku. U biti je nevazno.Slucajno se sve desilo sa trakom Ronalda,i isplatila se ideja.
nista u zivotu nije slucajno, sve je to s namjerom odigrano i traka bacena da se proda za velike pare!