Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će prvo što uradi prodati onu prevaru od Nuneza. Čovjek nezna igrati fudbala, nezna dati gola (nekad mu se posreći) nezna dodati kad treba, nezna primiti loptu…Isto tako treba i pare uzeti za Salaha dok se može, hvala mu za sve ali treba dalje. I Gakpo je isto malo promašen ali opet bolji od Nuneza.
Da je Holandska liga svjetlosnu godinu iza Engleske premier lige dokazuje trener Ten Hag iz Manchester Unuteda koji je dosao iz Ajaxa koji je u to vrijeme sve pobjedjivao redom cak i u evropi bio odlican.Onda je dosao u United ne moze da poveze dvije dobre utakmice 2 godine zaredom.
Navijač sam Liverpoola, ali mislim da je tu najmanje do Ten Haaga. Došao je u teškom periodu za Manchester, sa narušenom atmosferom u svlačionici, upitnim igračkim kadrom i prije svega jako lošim menadžmentom. A Liverpool se upravo rješava svih tih stvari koje je Ten Haag dobio u miraz, stiže kompletno novi menadžment, i zbog toga opravdano imam veća očekivanja od njega
Pravi izbor.
Znaci opet Evropa liga i te zezancije.
Ajdeee
Jo kad ga Pep preslusa prvu sezonu odmah
Los odabir trenera ih moze ukopat za naredne dvije sezone. Ovi su izgleda na daj sta das.
Isti Cocalić.