Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arsenal i Liverpool u 7 dana upropastilo sezonu. City ispao iz lige prvaka, lagan im raspored u Pl, tako da uzimaju sigurno
Nema lagano u PL Tamo kad osjete krv napice se do zadnje kapi. Mada da city najvece sanse ima
City nema najvece sanse, jer je City vec osvojio.
sta su ovi englezi, cijelu sezonu ozbiljan fudbal tempo i dodju u 7 dana ispadnu iz svega, izgube ligu i nista od njih vise ne bude
Dohaka im taj tempo. Godina duga samo city sa jakom klupom to moze iznijeti
Bravo “Tenjku” samo jako cepaj cevanice
Kolašinac k'o na brdu odvaljen.
Kakav to novinar propusti priliku da napiše da je Levekruzen večeras skinuo Juventus sa trona kao najduže neporažena ekipa ikad.
Jedino ko osvaja trostruku krunu je Leverkusen, ne vidim sta ih sprjecava za ove dvije jos.
To im želim ali teško. U Evropi će izvisiti. Ovo im je domet
ovaj leverkuzen uvjek 89, 90, 90+2🤣🤣🤣
Ide sada kad su ispali… ma kakva Europa liga kakvo je to takmicenje stvarno nebitno… mirni budite Laga energy kup i dosta vam.
Arsenal = Liverpool
Liverpol grohno ko snaha pred ledenim pogledom svekrve
Zato gledaj Apotekara ove godine, cudesna forma