Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ankete , frajer stabio Zvijezdu, a oni vec ispali 🤣
Bulevaru Ustašhki smradu sa 6,75% sprco-trokutnjaka Čapljina-Posušje-Prozor koji glumi pravoslavnog turčina, mada i ne treba puno da glumi. Škutori i pravoslavni turci su isti komad balege kojeg je presjekao mongolski točak historije, pa ih je dvije trećine konjušarilo turcina a jedba trećina hunima.
Zvijezda i Željeznicar
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih radnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Dzaba vam dusmani Željo ostaje, po rasporedu Igman ima najvise sanse
Sjo pitara sto su se okupili da glasaju ko da ce glasanjem fakat izbaciti najveci bh klub iz lige
Zvijezda i fenjerbasce!
mora jedan iz rs ispasti, ispast ce tz zato sto sloboda ulazi
Dušmani će se na kraju razočarati, kad im pritisak vrisne biće ih svakakvih.
Zamisli GOŠK bolji od Želje. Ustvari ne moraš zamisliti jer je već bolji.
Zeljo je je 11 sti na tabeli zbog losijeg medjusobnog skora protiv Igmana
ko ne ispadne ove godine ispast će iduće, fudbal zahtijeva kontantno ulaganje u mlade snage koje se i na tržištu prodaju i od toga se klubovi dobrim dijelom finansiraju...... oni koji opstaju ispružene ruke će kad tad u niži rang.
Ha ha ha ha ja ovi paćenika što glasaju da Željo ispadne.Želje su jedno a realnost drugo
Ispasce oni koji trebaju ispasti! Iduce godine cak 4 kluba ispadaju, stoga za ove kokyz klubove je bolje da sada ispadnu. Iskreno ako fenjerbasce ne nadje pravog sponzora onda je bolje ispasti ove godine i uvjezbati tim sa mladim snagama i sa provjerena , iskusnija 2-3 igraca do 30 godina!
Prije ce biti smak svijeta nego da Zeljo ispadne, sta je vama ljudi. BH liga bi pala na najnize grane. Zeljo ce biti prvak 2025 ili najmanje 2. Ispada Zvijezda i Tuzla. Maknite Zelju iz tabele...to je nemoguce da se desi.Ja uopste nisam navijac tog kluba, ali branim velicinu plavih koja je beskonacna.
zeljo je zreo za 2 lige ali spasit ce ih vico
Vico spasava samo bratssko Sarajevo,kovid titulaši i naravno bracu srbe iz šumske
Magoda (ne)ministre,spasavalj Zelju sa Deljkovicem i ostalim,a DA,vi ustvari zelite samo jeftine politicke poene.Novac iz budzeta kojim manipulises i ucjenjujes sve,nije tvoj nego od gradjana kantona Sarajevo.Zalosno je da si ti taj (ne)ministar za kuturu i sport.Izgleda ti samo znas "tuci zene" i "manipulisati" kako pricas po "kafanama da imas MOĆ.Ti si ustvari samo iskompleksirana licnost koji nista bez politike nisi bio,a i sa politikom i moci koju imas si jedno veliko NISTA.
zeljo prednjaci xD
koga briga fusss od prvenstva
Ne znam ko ce, al kao navijac želje smatram da trebaju ispast, nema igre zadnjih 15 godina, patnja ma terenu, svake godine sebi kazem bice bolje...
Ti kao navijač Želje??? Ma ti si racku moj.
Seljo čeka Gornji Rahić na tebe. Gdje vam je ona botoksirana direktorica kluba????
Kompleksaš