Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba City da slavi Silvu kao heroja, danasnji heroj Cityja je bio Nicolas Jackson. Za njega je Olivier Giroud sa skoro 40 na ledjima Pele.
Plastika se skoro uvijek nekako provuce
Ne možeš ti kriviti ni Bernarda niti Kovacica jer su promašili penal jer prije penala bilo je 120 minuta u kojem je city samo napadao, penal su lutrija
Jel toliko dobar ovaj galager da mora svaku da igra 90 minuta stavlja disasija na onako brzog dokua stvarno nevjerovatno umjesto da ubije utkamicu on napravi ovakve izmjene
Jednostavno za Chelsea nije Wembley, dzaba sve hahahaha. Iako su bili bolji danas, osteceni su za penal. City se nije vidio, u 50toj minuti prvi sut na gol, vidno preeumorni.
Bernardo strašni
Ne mogu da vjerujem da lik može tri zicera u finalu promašit. I to ne bilo kakva tri zicera. Nije loš igrač, ali ako ti treba 10 šansi za jedan gol, badava.
Džeksonu nek kupi brod i gađa more tu bi trebao pogodit..Njegov poraz