Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo braco spaha i barbarez su nam jedina nada
Tako je nek ide više onaj Dodikovac hinjak Misimović ,još Vicu smijeniti i da repka prodiše
Vico ih i doveo da ostane :)
Sta ti je Miske kriv. Doveli Meshu Kodru sad Barbaru. Ova dvojica prije se isprosipali Savo je za njih svemir. Samo bez veze lupetate. Recite mi jednog igraca kojeg su trebali pozvati a nisu. Miske je legenda bio i ostao, smetljari...
hocel biti šamaranja?
Misimovicu kuc*ice mala
Jedna dobra vijest za Barbu i onda ova seljacina...
Što seljačina?
Spaha, legendo..
Možete svaku izgubit,al raja ce biti uz vas! Konačno stručni tim da nije gledan nacionalni ključ,nego stručnost i zasluge!
Super! Još samo smijeniti Vicu, i onda IDEMO DALJE!
Legende I Miske nas I nas Spaha.
Koga ce spahic prvog namlatit. Tip ima talenta za to
vracamo se na pravi put..
U principu logična, ali ne i očekivana promjena. Miske nije imao rezulate na ovoj funkciji i ispravno je da je smjenjen. Samo mi nije jasno ko je birao selektora. Po nekoj logici bi trebalo prvo postaviti direktora reprezentacije, pa da onda on bira selektora.
ovaj nije dobar sa Glavom
Pa napokon neko kompetentan. Ajmo jos marshnit nekompetentnog predsjednika koji ne voli ovu zemlju i ustoliceni Izvrsni odbor kojem je samo vlast i novac u mozgu..AMIN !!
Vico kupio još jedan mandat,a dvojica iskusnih trenera da umiri bh fanaticose,ha ja...
Sjećam se jedne utakmice, otvorila mu se krv na nos, ali on nastavlja da igra. Stvarno je bio borac na terenu, nekako njegovo ime ide uz Sergeja kad se spomene reprezentacija. Jedan je Spaha. Dobrodošao kapitenu!
Jašite i vi, makar ste zaslužili